FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.11.2007 14:21

Javi Rodríguez i Cristian, entre els 14

Sònia de Alba


Cristian és la gran novetat de la llista de seleccionats que ha donat José Venancio per a l’Europeu de Porto. Amb el porter blaugrana també ha estat cridat el capità del FC Barcelona Senseit i de la selecció, Javi Rodríguez.


El porter del Barça Senseit, Cristian Domínguez, ha entrat a la llista de seleccionats per a l’Europeu de Porto. Cristian, que forma part dels 14 jugadors que han estat cridats pel seleccionador, José Venancio, torna amb el combinat espanyol set mesos després. La darrera vegada que Cristian va ser seleccionat va ser el març de 2007, al Torneig d’Ekaterimburg. Amb ell també ha estat convocat Javi Rodríguez. El capità del Barça i de la selecció és un fix.

L’absència més destacada en clau blaugrana ha estat Rafa Muñoz, que havia estat cridat a última hora per disputar els dos darrers amistosos contra Romania.

La concentració comença aquest cap de setmana

Quan s'acabi la jornada 9 de la Divisió d’Honor, els internacionals es concentraran. El dia 14 de novembre viatjaran cap a Porto. El combinat espanyol, que es troba al grup B, debutarà a l’Europeu el dissabte 17 de novembre contra Ucraïna. El dilluns 19 de novembre el partit serà contra Sèrbia i tancarà la primera fase el dimecres 21 contra Rússia.

L'objectiu de la selecció espanyola és reeditar l'Europeu. Al 2005, Espanya va derrotar Rússia a la gran final del Campionat d'Europa celebrat a la República Txeca.
Javi Rodríguez i Cristian, entre els 14
La llista completa
Porters:
Luis Amado (Interviú Fadesa)
Juanjo (ElPozo Murcia)
Cristian (FCB Senseit)

Tanques:
Kike (ElPozo Murcia)
Torras (Interviú Fadesa)
Javi Eseverri (MRA Navarra)
Ortiz (MRA Navarra)

Ales:
Álvaro (ElPozo Murcia)
Andreu (Interviú Fadesa)
Javi Rodríguez (FCB Senseit)
Borja (Móstoles 2008)
Daniel (Interviú Fadesa)

Pivots:
Werner (Azkar Lugo)
Marcelo (Azkar Lugo)

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana