FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.11.2007 10:42

Móstoles, un fortí

Cristina Collado


Quatre partits disputats, quatre victòries. 21 gols a favor i 11 en contra. Aquest és el balanç del Móstoles 2008 a la seva pista: “Sobretot a casa estan traient molt bons resultats”, assegura Santi Gea, abans de la visita del Barça Senseit.


El Móstoles i el FC Barcelona Senseit, precisament, són els únics equips que han guanyat tots els partits disputats a casa. És per això que es preveu que el pavelló d’El Soto serà com un fortí per al Barça Senseit, que, abans de l’aturada per les seleccions, afrontarà l’últim compromís de Lliga enfront del Móstoles 2008 (dissabte 3 de novembre, 18.30 h).

Aquesta és l’anàlisi que ha fet del conjunt madrileny el segon entrenador del Barça Senseit, Santiago Gea:

Com juga el Móstoles

“El Móstoles és un molt bon equip. Sobretot a casa està traient molts bons resultats. Jo en destacaria dos aspectes. Defensivament, és un equip que, quan juga a casa, pressiona molt a dalt, i ho fa molt bé. Ofensivament, tenen molts bons jugadors a dalt, amb molta mobilitat i que s’entenen bastant entre ells. És un dels equips de la Lliga que té més gols a favor.”

Els jugadors de referència

“És un equip amb una gran plantilla. Podríem destacar-ne Saad, Seco, Jonás, Borja, que també està en un gran moment de forma... En tenen molts. Realment és un equip molt perillós i haurem d’anar amb molt de compte pel que fa a la defensa. Hem de defensar com sempre però vigilar molt perquè tenen jugadors que, en qualsevol moment, per la seva iniciativa i la seva qualitat individual, poden crear-nos molt de perill.”

Com li ha de jugar el Barça

“Evidentment, volem retrobar-nos una mica amb els últims partits que havíem fet a casa. Hem de continuar treballant molt. Sabem que el Móstoles és un gran equip. Per tant, a nivell de motivació, segur que els jugadors estaran endollats des del primer moment.”

El Móstoles, en l'últim partit contra l'Interviú
El Móstoles, en l'últim partit contra l'Interviú
Treballar sense Javi i Rafa
Aquesta setmana, el cos tècnic no ha pogut comptar amb Rafa Muñoz i Javi Rodríguez, ja que els dos jugadors han estat concentrats amb la selecció espanyola. Aquest és un aspecte a què l’equip ja està acostumat: “És un handicap que tenim al llarg de tota la temporada. Ara és perquè tenim jugadors seleccionats, però si no és perquè tenim jugadors lesionats. Aquesta setmana treballarem aspectes específics amb vista al Móstoles, i el que no hagin pogut treballar Javi i Rafa els ho transmetrem els dies que estiguin amb nosaltres.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana