Futbol sala

31.10.2007 10:32

Rodríguez i Muñoz guanyen el segon amistós

Javi Rodríguez i Rafa Muñoz tornen a Barcelona després d’haver guanyat els dos partits amistosos que han disputat amb la selecció espanyola. El segon partit contra Romania va acabar amb triomf per 6-1.

El segon partit de preparació per a l’Europeu de Porto 2007 també va aportar excel•lents sensacions per a la selecció espanyola. Espanya havia guanyat el primer, dilluns, per 4-1 . També Javi Rodríguez i Rafa Muñoz, els dos blaugranes internacionals amb Espanya, van aportar-hi el seu granet de sorra.

El combinat que entrena José Venancio va deixar el partit resolt a la primera meitat. Amb un 4-0 al descans, la selecció espanyola va demostrar el seu potencial contra Romania. En menys de 10 minuts, Espanya guanyava per 2-0. El tercer gol va ser fabricat per Rafa Muñoz, i Andreu no va desaprofitar el treball del seu company.
A la represa, la selecció espanyola va aconseguir dos gols més. Al darrer minut, Romania, mitjançant Tomescu, sumava el gol de l’honor dels visitants.
LA FITXA
ESPANYA, 6
ROMANIA, 1

Espanya:
Luis Amado, Kike, Borja, Eseverri, Javi Rodríguez –cinc inicial- Álvaro, Daniel, Werner, Ortiz, Andreu, Rafa Muñoz, Juanjo

Romania: Laszlo, Mihaly, Dobre Gabriel, Csoma, Gherman –cinc inicial- Sotarda, Stoica, Molomfaleam, Tomescu, Szocs, Rian Catalin

Gols: 1-0 m. 5 Kike; 2-0 m. 9 Álvaro; 3-0 m. 13 Andreu; 4-0 m. 14 Borja; 5-0 m. 25 Borja; 6-0 m. 38 Ortiz; 6-1 m. 40 Tomescu

Àrbitres: Fernando Gutiérrez i Marcelino Blázquez