FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

27.09.2007 16:05

La nova cara del Cartagena

Cristina Collado


Res té a veure el Tuco Muebles amb el què va ser el Polaris World Cartagena. Només dos jugadors es mantenen al club. Santi Gea ha analitzat els punts forts d’aquest nou Cartagena.


7-3 i 1-10 són les golejades que el Polaris World Cartagena va protagonitzar enfront del Barça Senseit la passada temporada. Un equip que va acabar segon a la Lliga regular i va ser semifinalista en els play-off. Però poc queda ara d’aquell equip potent que en les últimes quatre temporades ha estat un dels capdavanters de la Lliga. La retirada del seu patrocinador principal, Polaris World ha provocat la fuita de la majoria dels jugadors. De fet, només l’entrenador David Marín, el porter Sergio Gama i el tanca Balo resisteixen al club.

El segon entrenador del Barça Senseit Santiago Gea ha analitzar per a Barça TV i fcbarcelona.cat aquest nou Cartagena, que ara es coneix com el Tuco Muebles:

Com juga el Tuco Muebles?

“És un equip nou, format per jugadors barrejats. Té gent amb molta experiència, i altres jugadors que són molt joves. Aquesta barreja pot anar bé, i pot ser que aquest equip planti cara.”

Els seus homes de referència

“Sobretot destacaria dos jugadors a nivell ofensiu. Un és De Bail, que és un jugador cedit per Benicarló. Ja la temporada va jugar contra nosaltres i ens va marcar un gol. És un jugador força ràpid i bastant vertical. L’altre jugador és Esquerinha, que va ser el màxim golejador de la Divisió de Plata la temporada passada. Aquest és un jugador esquerrà, molt bo en l’u contra u, molt hàbil, ràpid i amb molt gol. Hem d’anar molt en compte amb aquests jugadors.”

Com li ha de jugar el Barça?

“En la segona part de l’últim partit, a casa contra el Caja Segòvia, es va veure el què volem fer. Hem de ser molt intensos en defensa perquè això ens proporciona alhora més accions d’atac, perquè podem robar més pilotes i sortir més a la contra. Ens falta, sobretot, atac estàtic, saber quins són els moviments de cada jugador. Això és qüestió de temps i de treball. Segur que ho aconseguirem.”
La nova cara del Cartagena
Tots els disponibles
El cos tècnic del Barça Senseit ha marxat a Cartagena amb tots els jugadors, els dotze. El pivot Igor, que encara no ha debutat en lliga per lesió, ha començat a entrenar-se amb el grup aquesta setmana i podria tenir minuts contra el Tuco Muebles, encara que depèn de molts factors: “Estem contents perquè hem pogut viatjar tots. Sabem que l’Igor no està al cent per cent, i ja veurem en l’últim moment si entra en la llista. Depèn de com vagi el partit podrem comptar amb ell.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana