26.09.2007 13:30

Javi Rodríguez, 116 vegades internacional

Cristina Collado

Després de disputar el segon partit amistós contra Uzbekistan, Javi Rodríguez s’ha convertit en el jugador que més vegades ha estat internacional amb la selecció espanyola. Ha jugat 116 partits.

Per al capità barcelonista l’amistós disputat dimecres a la nit contra Uzbekistan no ha estat un partit qualsevol. Es tracta del seu partit número 116 vestit amb la samarreta de la selecció espanyola. Una xifra que converteix, als seus 33 anys, en el jugador que més partits ha disputat amb la selecció absoluta. Javi Rodríguez ha rellevat en aquest rècord Júlio García Mera, que havia jugat 115 partits. Aquest tanca es va retirar amb 35 anys, i ara és director esportiu de l’Interviú Fadesa.

Dos partits, dues victòries

En els dos amistosos que ha jugat la selecció espanyola contra Uzbekistan a Múrcia, el combinat dirigit per José Venancio López s’ha mostrat molt superior. En el partit disputat dimarts, Espanya va vèncer per 5 gols a 0. Tot i que en els primers 20 minuts, només Daniel va ser capaç de trencar el mur defensiu dels uzbeks, a la represa el gol matiner del mateix Daniel va obrir la llauna, i Álvaro, Kike i Torras només van haver d’arrodonir la golejada.

En el segon enfrontament, disputat dimecres a la nit, la selecció estatal va golejar Uzbekistan per 12-0. Abans del descans, Espanya ja guanyava per 3-0 però a la represa els de Venancio van afusellar el combinat asiàtic. Kike, amb 4 gols i Torras, amb 2 van ser els màxims realitzadors.
S’incorpora a la tarda
Javi Rodríguez no s’incorporarà al Barça Senseit fins dimecres a la tarda, per participar en l’entrenament vespertí. Serà aleshores quan Marc Carmona pugui comptar ja amb tots els seus jugadors disponibles per preparar el partit de divendres a la pista del Tuco Muebles.