FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.09.2007 13:31

Cristian: “Les victòries arribaran pel coratge i el cor”

Cristina Collado


El porter Cristian és conscient que a l’equip encara li queda molt camí per oferir el seu millor joc. El què no li falta, però, és ambició. “Les victòries arribaran pel coratge i el cor”, sentencia.


Aquest divendres Cristian Domínguez es retrobarà amb la seva exafició. L’ara porter barcelonista ha jugat quatre temporada al Cartagena. Ara torna a aquela pista, coneguda com la ‘Bombonera’, on juga un equip, el Tuco Muebles, que lluny queda del temut Polaris World Cartagena.

En una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat, Cristian ha exposat les seves sensacions de cara a aquest partit:

Aquest divendres s’enfronta al seu exequip, encara que poc queda del què va ser aquell Polaris World Cartagena, no?

“Si. Quan Polaris va decidir que la seva relació amb el club s’havia acabat, ens vam portar tots un gran pal. Han canviat les aspiracions allà, o al menys la mentalitat ha de canviar perquè ja no tenen l’equip que tenien fa un any. Tot i això penso que tenen un equip dur, on s’ha ajuntat experiència i joventut. Segur que ens trobem un Cartagena ‘peleón’.”

Què destacaria dels nous fixatges?

qm3d3751.jpg“Destacaria la virtut del porter Juanjo, que té molta garra, molta empenta. Tenir un jugador al darrera que tota l’estona t’està animant li pot anar molt bé al Cartagena, sobretot als jugadors més joves, per guanyar una mica en motivació. Destaco també Javi Matía. Amb ell han recuperat “l’etern capità”, com diuen allà, i això és un punt d’il•lusió per a l’afició. També voldria destacar una mica el pivot Serpa, un jugador molt veterà, que aconsegueix molts gols i crec que serà el màxim golejador del seu equip.”

Quin balanç fa de l’inici de Lliga del Barça Senseit?

“El començament de Lliga ha estat una mica estrany, però els inicis sempre són dolents. Tots els què hem arribat nous tenim ganes d’agradar, i quan millor ho vols fer a vegades no et surten les coses. Crec que aquest cap de setmana hem aconseguit el més difícil, que era la primera victòria.”

Com veu l’equip?

“Veig l’equip molt bé, molt ambiciós i amb moltes ganes. El joc no és molt vistós, però mica en mica anirà canviant. Hem arribat sis jugadors nous i encara ens queda molt. Les victòries han d’arribar pel coratge i pel cor, no tant pel joc.”
Cristian: “Les victòries arribaran pel coratge i el cor”
Retrobar-se amb l’afició
Divendres no es retrobarà amb gaire excompanys teus, però que tornaràs a veure la que era la teva afició. Com ho espera?

“Tinc moltes ganes d’anar-hi per poder jugar, encara que no sé si jugaré. Però tinc ganes de saber què se sent jugant de rival a la ‘Bombonera’ i retrobar-me amb la què va ser la meva afició. He passat allà quatre anys molt bonics.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana