FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.09.2007 18:22

La infermeria es comença buidar

Cristina Collado


Marc Carmona comença a comptar mica en mica amb tots els seus jugadors. Pedrinho ja s’ha entrenat a ple rendiment, i Igor ja trepitja el parquet. Dani Fernández, per sobrecàrrega muscular, no s’entrenarà fins dimecres.


Després d’aconseguir la primera victòria dissabte contra el Caja Segòvia, el Barça Senseit continua la seva preparació de cara al pròxim compromís de Lliga, divendres a la pista del Tuco Muebles (21:00 h). Carmona ja pot comptar aquesta setmana amb l’ala-pívot Pedrinho, que no va participar en el darrer partit degut a una sobrecàrrega que no el va permetre entrenar-se amb normalitat. Des de dilluns, ja s’ha incorporat a la disciplina de l’equip i està a punt per l’examen de Cartagena.

Dani i Igor, treball de fisioteràpia

Carmona podrà comptar en breu amb Igor. El pivot brasiler ja està tocant pilota aquesta setmana, encara que continua exercitant-se sota les ordres del fisioterapeuta Jordi Parés. Encara és just perquè aquesta setmana pugui anar convocat per al partit contra el Tuco Muebles, però sí sembla força segur que la pròxima setmana ja s’entreni de ple amb els seus companys d’equip.

Un altre jugador que també ha començat aquesta setmana fent treball fisioterapèutic ha estat Dani Fernández. Després del partit contra el Caja Segòvia, l’ala-tanca madrileny es va ressentir del maluc esquerre, i s’ha confirmat que pateix una sobrecàrrega. La seva evolució des de dissabte està sent molt bona i es preveu que a partir de l’entrenament de dimecres a la tarda ja s’entreni amb el grup.

Javi, amb la selecció espanyola

A banda de Dani Fernández, l’únic jugador que tampoc ha estat sobre el parquet del Palau Blaugrana aquesta tarda ha estat Javi Rodríguez. El capità blaugrana està concentrat amb la selecció espanyola a Múrcia, on disputa dos partits amistosos contra Uzbekistan. Es preveu que ja es pugui incorporar a la disciplina de l’equip a partir de dimecres a la tarda.
La infermeria es comença buidar
Sepe i Dídac, amb el primer equip
Marc Carmona ha dirigit en aquest entrenament dos jugadors del ‘B’ que de tant en tant participaran amb el primer equip. Es tracta del porter Dídac Plana, i de l’ala Sergio Sierra, conegut com ‘Sepe’. Aquest últim ha participat en dos partits amistosos de pretemporada amb el primer equip, contra el Marfil Santa Coloma i el Caja Segòvia.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana