FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.09.2007 13:29

Carmona: “Necessitàvem aquests tres punts”

Cristina Collado


Marc Carmona reconeix que l’equip necessitava els primers tres punts “per començar a jugar una mica millor”. La mostra de si han servit o no, es veurà divendres, a Cartagena.


Tant en el primer partit de Lliga contra el Gestesa Guadalajara, com en la primera part del matx contra el Caja Segòvia, l’equip va patir l’excés de ganes per demostrar el què pot arribar a fer. Així ho creu l’entrenador Marc Carmona: “Hem parlat durant tota la setmana que potser havia un excés de ganes de fer-ho tan bé. Això ens va trair en el primer partit contra el Gestesa, i una mica també ens ha traït en la primera part contra el Caja Segòvia.”

És per això que aconseguir els tres punts era tant important per desencallar l’equip: “Aquests tres punts en teoria era el què dèiem que necessitàvem per poder començar a jugar una mica millor. Potser ha estat una victòria més de treball i de creure-hi que de bon joc, i espero que amb aquesta l’equip s’hagi tret una mica de sobre aquesta motxilla que portava i que comenci a jugar més com a la pretemporada.” Si ha sorgit efecte o no, es veurà en el pròxim partit, quan el Barça Senseit visita la pista del Tuco Muebles (divendres 28 setembre, 21:00 h, Teledeporte). Carmona és optimista: “Ho veurem divendres; jo espero que si.”

Millorar fora de casa

“L’equip no ha tingut la mateixa intensitat que a Guadalajara.” Així s’expressa Marc Carmona al respecte d’una evidència. El Barça Senseit mostra un joc diferent a casa i fora. Aquest és, doncs, un dels objectius de l’equip, millorar quan juga en pistes contràries: “Hem de ser capaços que això no hi hagi tanta diferència entre els partits a casa i fora. Aquest és un dels nostres objectius, que siguem capaços de jugar amb aquest coratge i amb aquesta intensitat fora de casa.”

Bona intensitat defensiva de l’equip

web_03.jpgQuant al partit viscut dissabte al Palau Blaugrana, Carmona es mostra molt satisfet del joc defensiu dels seus jugadors: “Ha estat un molt bon partit per part dels dos equips. Hem treballat molt i amb molta intensitat. Nosaltres, en la primera part, hem estat com si fos un tercer temps del partit de Guadalajara, ja que no ens hem deixat anar, i hem marxat al descans amb 0-1, un resultat dur. Ho hem parlat i a la segona part l’equip ens ha agradat molt quant a intensitat defensiva, quant a mobilitat.”

Rafa Muñoz s’estrena en Lliga

Rafa Muñoz, en una bona jugada individual, va fer el segon i definitiu gol del partit. Una diana amb què el pivot barceloní s’estrena aquesta temporada a la Lliga. En pretemporada, contra el Boavista portuguès, ja havia marcat un. “Ja tenia ganes de marcar un gol. Ara vull seguir treballant, per donar-li descans a Fernandao, i aportar, així, el meu granet de sorra”, afirma Rafa Muñoz.

Sobre el partit contra el Caja Segòvia, el pivot blaugrana reconeix que “ha estat un partit molt complicat perquè ells són un equip molt defensiu, que lluita molt. I a part, nosaltres teníem una mica de pressió després del partit de Guadalajara. Però l’equip ha sabut patir i treballar en la pista. Els tres punts són més que merescuts.”

Carmona: “Necessitàvem aquests tres punts”
El públic, autor del segon gol
L’entrenador del Caja Segòvia va quedar impressionat amb l’ambient que es va viure al Palau Blaugrana. Els aproximadament 3.000 aficionats no van deixar en cap moment d’animar el seu equip, però va ser sobretot a la segona part quan l’aportació del públic barcelonista va esdevenir clau. Així ho va viure Miguel Rodrigo, qui va assegurar en la posterior roda de premsa que el públic havia estat l’autor del segon gol del partit.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana