FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.09.2007 15:10

Consolidar-se entre els capdavanters

www.fcbarcelona.cat


La progressió de la secció de futbol sala continua. Com ha explicat el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, al programa ‘Zona Mixta’ de Barça TV, la fita que es marquen és estar en els llocs capdavanters de la LNFS.


La secció de futbol sala no para de créixer. L’equip de Marc Carmona ha fet una àmplia renovació per poder crèixer durant aquesta temporada. L’aposta de la junta directiva per aquesta secció ha portat l’equip de la Divisió de Plata a la Divisió d’Honor de la LNFS. L’objectiu, com ha explicat Josep Cubells, directiu responsable de la secció, al programa ‘Zona Mixta de Barça TV, és cada vegada més ambiciós: “Ara hem de fer un gran equip i en aquest sentit donem la màxima confiança a tècnics i jugadors. La nostra idea és que l’equip ha d’estar lluitant per tots els títols com la resta de seccions del club.”

Si la resta de seccions blaugranes estan sempre entre els millors equips de cada competició, el futbol sala no es vol quedar enrere. “Com a Barça no podem renunciar a res. Sí que ens marquem com a fita no tan sols consolidar-nos, sinó estar en els llocs capdavanters”, apunta Josep Cubells.

Aposta esportiva i social

frame_Cubells_ZM.JPGLa renovació de l’equip de Carmona busca tant la millora esportiva com l’ampliació del suport social de la secció. La temporada passada, amb l’equip ja a Divisió d’Honor, ja es va notar l’increment d’assistència al Palau en els partits del Barça Senseit. “La idea és que alhora que va pujant esportivament, vagi tenint un suport més gran. A dia d’avui, ja tenim unes entrades importants, amb una mitjana de 3.000 persones per partit. Amb aquesta base sòlida, creiem que el públic acudirà més al Palau”, explica Cubells, que a més assenyala un altre atractiu de l’equip de Carmona: “El nostre és l’únic equip de Catalunya que juga a la lliga de futbol sala a Divisió d’Honor”, fet que pot atreure públic de fora de Barcelona.
Consolidar-se entre els capdavanters
Un pas més, les retransmissions
Josep Cubells també ha apuntat la possibilitat d’oferir retransmissions de l’equip en directe a través de Barça TV: “Hi estem treballant. Seria un pas important per a la secció de futbol sala.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana