FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.09.2007 12:14

Caja Segòvia: la força del bloc

Cristina Collado


El Barça rep aquest dissabte (18:30 h) el Caja Segòvia en el primer partit d’aquesta temporada al Palau Blaugrana. Marc Carmona ha analitzat per a Barça TV i fcbarcelona.cat l’equip rival.


Aquest dissabte a les 18:30 h els aficionats del futbol sala podran viure en directe el primer partit del Barça Senseit al Palau Blaugrana, tot just abans del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Sevilla (per aquest motiu no podran accedir al recinte els cotxes que vagin al Palau sense abonament de pàrquing). El rival, el Caja Segòvia, és un conjunt molt fort pel que fa a la mentalitat de bloc i d’equip. Aquest és el principal aspecte de destaca el tècnic Marc Carmona respecte el pròxim rival de l’equip. Al mateix temps Carmona reconeix que la baixa d’Igor, que ara juga a les files del conjunt blaugrana (baixa per lesió) no és fàcil de substituir. Al marge d'això, cal destacar que Pedrinho serà dubte fins a últim moment.

Aquestes són les claus que ha donat Marc Carmona sobre el rival i sobre el partit:

Com juga el Caja Segòvia?

“La seva millor virtut és que és un equip. Potser no té massa noms a nivell de jugadors importants, però és un equip que porta tres o quatre anys amb el mateix entrenador, i té una base de jugadors que treballen junts des de fa temps. És un equip molt sòlid i consolidat. Funcionen com un bloc. És un equip molt constant, que treballa molt bé la pilota, amb molta mobilitat. Defensa a l’home, i sovint ve a defensar a tres quarts de pista.”

Els homes de referència

“Substituir l’Igor (que l'any passat jugava a Segòvia) és molt difícil perquè és un jugador amb molt talent que estava dins la dinàmica d’aquest bon bloc, i alhora aportava la seva qualitat individual. Ells han optat per substituir-lo amb jugadors de característiques diferents. Han fitxat un jugador com Miñambres, un home d’equip, esquerrà; i han fitxat també Cassio, que és un jugador universal. Però de les característiques de l’Igor, no n’hi ha cap.”

El joc del Barça

“És molt important que juguem molt bé sense pilota perquè ells defensen molt bé sobre l’home, pressionen molt la pilota, i, per tant, el jugador que la tingui necessita tenir opcions, tant a prop com lluny. Per això, el joc sense pilota és tan important. També és molt important que davant del joc d’atac d’ells, que té molta mobilitat, nosaltres defensem bé sobre l’’home-pilota’, i que quan fem els canvis, els ajustem bé.”
Caja Segòvia: la força del bloc
L’històric
El Caja Segòvia es va colar la temporada passada en els play-off pel títol. Però el seu intent d’assolir el títol va durar poc. En quarts de final, es van enfrontar al Pozo de Múrcia, que finalment es proclamaria campió. L’eliminatòria va ser molt igualada. En el primer partit, a la pista dels murcians, el matx va acabar 4-4, i es va acabar decidint en la tanda de penals a favor del Pozo. En el segon partit, jugat a la pista del Caja Segòvia, es van imposar els locals (4-3). I en el tercer i definitiu partit, els homes de Miguel Rodrigo van quedar eliminats després de perdre 2-1.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana