FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.09.2007 09:54

Igor, amb ganes de tornar

Cristina Collado


Igor ja no va poder jugar el primer partit de Lliga per lesió. Segons explica, ara es troba millor però segurament tampoc podrà vestir-se de curt aquest dissabte contra el Caja Segòvia, el seu exequip.


Aquest dissabte el Barça Senseit s’estrena al Palau Blaugrana (18.30 h) davant de la seva afició. Aquest és un fet que sens dubte genera il·lusió i ganes entre els membres de l’equip. Però n'hi ha un per al qual aquest partit és encara més especial, precisament perquè el Barça Senseit s’enfronta al seu exequip, el Caja Segòvia. Es tracta d’Igor, que ha parlat amb Barça TV i fcbarcelona.cat de les seves sensacions.

Amb moltes ganes

El pivot brasiler, però, segurament no podrà jugar degut a un esquinç de segon grau al turmell dret . S’ho va fer la setmana passada i per això no va poder viatjar amb l’equip a Guadalajara per disputar el primer partit de Lliga. És una lesió especialment inoportuna tenint en compte l’equip al que s’enfronta el Barça Senseit aquest dissabte.

Tot i que la previsió dels Serveis Mèdics és d’un mínim de tres setmanes de baixa, les ganes i la il•lusió del jugador d’enfrontar-se als seus antics companys el fan ser molt optimista: “Em trobo una mica millor. Al principi pensava que no podria entrenar però dilluns ja vaig començar a treballar amb el fisioterapeuta i em trobo molt millor. Per a mi, com abans comenci a jugar, millor. Tant de bo que ho pogués fer contra el meu exequip... A veure si aconsegueixo entrenar aquesta setmana per estar bé.”

Els errors de Guadalajara

qm3d8034.jpgIgor no va poder estar amb els seus companys en el primer partit de Lliga, contra el Gestesa Guadalajara. “Per a mi, quedar-me aquí, a Barcelona, sense poder estar amb els meus companys, va ser molt difícil”, reconeix el jove pivot. Sobre la derrota del seu equip, recorda que “així és la Lliga. Estem començant i ens hem de ficat al cap que la Lliga no és fàcil”.

A la dificultat de la competició, cal sumar el fet que el Barça Senseit no va fer el seu millor partit a Guadalajara. “Contra el Gestesa no ens van sortir les coses. Es va fer una mica difícil jugar per la pressió de l’afició en aquell pavelló. Però en el pròxim partit contra el Caja Segòvia les coses ens han de sortir tan bé com en la pretemporada”, confia Igor.

Una defensa molt forta

Igor va jugar dues temporades al Caja Segòvia, temps suficient per conèixer bé quins són els principals perills de l’equip de Miguel Rodrigo. Segons el pivot brasiler, la defensa és el seu punt fort: “El Caja Segòvia és un equip amb una defensa molt forta i amb jugadors al davant que poden marcar la diferència. Nosaltres hem d’intentar tenir la pilota perquè, per a ells, la defensa és el principal.”

Igor, amb ganes de tornar
La convocatòria amb Brasil
Aquesta lesió no només deixarà Igor fora de la llista per a aquest partit de Lliga, sinó que molt probablement tampoc li permetrà anar convocat amb la selecció del Brasil, que la pròxima setmana jugarà dos partits amistosos contra Portugal. Tot i això, encara manté l’esperança de poder participar-hi: “Intentaré entrenar fort però si no ho aconsegueixo no podré anar amb la selecció.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana