FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.09.2007 14:26

Chico escull el Barça

Cristina Collado


No podrà jugar fins el gener, però tot i això Chico ha decidit quedar-se al Barça Senseit. L’equip no ha pogut inscriure el tanca brasiler perquè ja hi ha dos jugadors extracomunitaris.


No ha estat fàcil prendre una decisió com aquesta. Chico va arribar al Barça a la temporada 2004-05. Tot i que les lesions l’han acompanyat malauradament al llarg d’aquest temps, Chico s’ha convertit en un referent dins l’equip barcelonista. Per això, ara que encetava aquesta segona temporada a la Divisió d’Honor, acceptar el fet de no poder jugar fins el gener, no és fàcil, ni per ell, ni pel club.

El termini per inscriure els jugadors extracomunitaris –un màxim de dos- ja ha conclòs, i el Barça Senseit s’ha vist amb tres: Chico, Igor i Fernandao. L’opció del club ha estat la de deixar fora Chico fins el mercat d’hivern, quan es tornen a obrir les inscripcions i s’obren alhora noves possibilitats per al ‘5’ blaugrana.

Dues opcions

La nacionalització és una via perquè Chico torni a l’equip. La d’ell, o la del seu compatriota Fernandao. Si el pivot brasiler aconseguís la nacionalització espanyola, quedaria una plaça lliure d’extracomunitari que podria ocupar Chico. De la mateixa manera, si és el mateix tanca qui es nacionalitza espanyol, ja no hi hauria cap problema d’inscripció.
Chico escull el Barça
El segon capità
Chico no podrà jugar de moment, però sí continua entrenant amb l’equip. Per això, continua sent una peça clau dins del vestidor, i més aquesta temporada que assumeix el paper de segon capità de l’equip, per darrera de Javi Rodríguez.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana