FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

18.09.2007 14:07

Segueix la preparació

Cristina Collado


L’equip de futbol sala ha començat l’entrenament matinal d’aquest dimarts a l’estil de l’handbol, amb la pilota a les mans. L’objectiu, però, era més que justificat, fer gol amb el cap. En això s’ha basat la primera part de la sessió.


En el primer partit de Lliga, contra el Gestesa Guadalajara, el Barça Senseit només va aconseguir marcar un gol, mentre durant la pretemporada n’havia fet 24. És per això que cal incidir en el potencial ofensiu de l’equip. L’entrenament matinal d’aquest dimarts ha tingut aquest objectiu, primer fent gol amb el cap, i després, per fi amb els peus. Ja amb la pilota als peus, i amb els jugadors molt més còmodes i amb més mobilitat tocant-la així, els gols s’han anat succeint.

Exercicis d’atac

Per tancar la sessió, l’equip tècnic ha ideat un exercici per treballar l’atac ben bé dit. Han recreat situacions de dos contra un, tres contra u i tres contra dos. Situacions que es donen partit rera partit. L’equip ja només pensa en el pròxim compromís de Lliga, dissabte a les 18:30 h el Caja Segòvia. Serà l’estrena de l’equip al Palau Blaugrana.

Segueix la preparació
Treball fisioterapèutic
Els únics, però, que encara no poden donar tot en els entrenaments són els brasilers Igor, PC i Pedrinho. Aquests dos últims han fet treball de fisioteràpia per precaució davant les seves sobrecàrregues i es preveu que a la tarda ja puguin treballar amb el grup. El pivot Igor, però, pateix un esquinç al turmell i de moment no treballarà amb la resta dels seus companys.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana