FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

17.09.2007 12:38

Igor, entre tres i quatre setmanes de baixa

Cristina Collado


Marc Carmona no podrà comptar amb el pivot brasiler Igor durant les pròximes tres o quatre setmanes. Aquest serà el temps de baixa aproximat que haurà de passar per superar l’esquinç al turmell.


S’ha confirmat el diagnòstic. Després de la ressonància a la què ha estat sotmès el jugador del Barça Senseit Igor, s’ha confirmat el diagnòstic d’esquinç de grau dos al turmell dret. Així ho ha explicat el metge del primer equip Dani Medina, qui alhora ha informat del temps de baixa aproximat: “És una lesió important, i el període de recuperació en aquests casos és entre tres i quatre setmanes.”

Tractament conservador

L’equip mèdic no vol arriscar-se amb la lesió del jove jugador brasiler. Per això, segons ha detallat Dani Medina, “seguirem un tractament conservador, i les decisions aniran condicionades a la seva evolució”. De moment, aquesta setmana farà treball de fisioteràpia als Serveis Mèdics del club, sota la supervisió constant del metge Dani Medina i del fisioterapeuta Jordi Parés. A finals de setmana, segons l’evolució de la lesió, s’aplicarà un tractament o un altre per la següent setmana.

Igor treballant amb el fisioterapeuta
Igor treballant amb el fisioterapeuta
No viatjarà amb Brasil
Igor era l’únic jugador blaugrana convocat amb Brasil per jugar dos partits amistosos enfront Portugal. No podrà anar convocat amb la seva selecció ja que els partits es juguen la pròxima setmana, el 25 i 26 de setembre, i ell encara estarà en procés de recuperació.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana