16.09.2007 13:10

Carmona lamenta la flaquesa ofensiva

Cristina Collado

El tècnic del Barça Senseit reconeix que el seu equip no va estar bé en l’inici de Lliga. L’aspecte defensiu sí que va convèncer Carmona. No tant la vessant ofensiva: “Hem estat pitjor que altres dies en atac.”

24 gols ha marcat el Barça Senseit en els sis partits que ha jugat aquesta pretemporada. Amb aquesta dada es fa estrany entendre el partit contra el Gestesa, quan els blaugranes només van marcar un gol. Carmona té molt clara quina és la lectura: “Hem estat pitjor que altres dies en atac. No hem estat bé com els altres dies amb el Pozo i el Carnicer.” La tasca en defensa, però, sí que va convèncer Carmona.

Tot i això, el Barça Senseit va ser qui va inaugurar el marcador. Però abans que els barcelonistes poguessin fer valer aquesta avantatge, el Gestesa va empatar: “Ens hem posat 0-1 per davant, però ells ens han empatat en una contra i a partir d’aleshores nosaltres hem perdut la possessió. Ens han empatat massa d’hora.”

Gols que es poden evitar

Tant el tercer com el quart gol del Gestesa són gols que es poden evitar. Així ho creu Marc Carmona. El tercer gol, obra d’Uge, va ser en una jugada a la contra. El quart, de Fernando, va ser una jugada individual de l’ala brasiler que va finalitzar ell mateix. “Aquests són gols que no ens podem permetre encaixar” sentencia Carmona.
Tots menys Paco Sedano
Marc Carmona va fer jugar tots els jugadors que es van endur a Guadalajara excepte el porter Paco Sedano. Aquest, juntament amb Igor i Chico, que es van quedar a Barcelona, són els únics blaugranes que encara no han debutat en Lliga.