15.09.2007 20:23

Derrota inicial (4-1)

Cristina Collado

El Barça Senseit ha perdut el primer partit de la Lliga per 4 gols a 1. Tot i que Fernandao ha avançat els blaugranes al minut 4 de partit, el Gestesa s'ha mostrat més seriós en defensa i efectiu a l'atac i ha donat la volta al marcador.

Ja es preveia un partit complicat. El Gestesa Guadalajara va patir força la temporada passada per mantenir la categoria, però aquesta temporada s’ha reforçat molt, sobretot al darrera, amb porters i tanques nous. I això ho ha patit la vessant ofensiva el Barça Senseit. Tot i el perill de Fernandao dins de l'àrea –ha estat l’unic blaugrana que ha aportat veritable perill a l’àrea local-, el Gestesa ha estat molt seriós en defensa i el Barça Senseit no ha pogut marcar més que un gol.

I això que el partit ha començat de cara per als de Marc Carmona. Al minut quatre, Fernandao ha inaugurat el marcador. Però l’alegria els ha durat poc ja que els locals han empatat dos minuts després, amb una jugada a la contra dirigida pel capità Uge des de banda dreta, des d'on ha deixat al segon pal per a Jabá. Aquest ha enviat la pilota al fons de la porteria i res ha pogut fer el porter Cristian.

Pressió local

A partir d’aquest gol el Gestesa s’ha mostrat molt fort, sobretot pel que fa a la pressió dels locals sobre la sortida de la pilota dels blaugranes. Aquesta ha estat una de les armes que ha emprat el Gestesa. La pressió, i també el perill de cara a porteria. Tot i que els locals s'han mantingut bastant estàtics enrera, han tingut ocasions de marcar. Cristian ha desviat fins a dues faltes perilloses. Però no ha pogut fer el mateix amb el doble penal que ha picat Nano i que ha suposat el segon gol del partit a un minut i mig per a la mitja part. Amb el 2 a 1 marxaven al descans.

El Barça, amb cinc

Al Barça Senseit se li ha posat coll amunt el partit quan el capità Uge, i Fernando, han fet el tercer, en una contra; i quart gol del partit, en una bona jugada individual. Això ha obligat Marc Carmona a optar pel porter-jugador a falta de sis minuts per al final del partit. Aquest rol de cinquè jugador l’ha assumit el capità Javi Rodríguez, que ha dirigit molt bé l’equip en aquests últims instants del partit. Tot i això, però, el Barça Senseit no ha aconseguit retallar distàncies i el temps s’ha escurat amb el 4-1 en el marcador. Cap punt per als blaugranes en aquesta primera jornada de Lliga.
GESTESA GUADALAJARA, 4
FC BARCELONA SENSEIT, 1

Gestesa Guadalajara: Franklin, Claudinho, Fabiano, Fernando i Nano –cinc inicial-, José Ruiz, Uge, Raúl Nieto i Jabá

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Javi Rodríguez, Dani Fernández i Fernandao –cinc inicial-, J. Cáceres, Fran, Rafa Muñoz, J. C. López, Pedrinho

Gols: 0-1, Fernandao (4’); 1-1, Jabá (6’); 2-1, Nano (19’); 3-1, Uge (27'); 4-1, Fernando (34')

Àrbitres: Arce Ruiz i De Juana González