FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.09.2007 11:37

L’hora de la veritat

Cristina Collado


El Barça Senseit s’estrena aquesta tarda en partit de Lliga a la pista del Gestesa Guadalajara. Serà a partir de les 18:30 h. Després de cinc setmanes de pretemporada arriba l’hora de la veritat.


El pavelló municipal de Guadalajara viurà aquesta tarda un duel molt interessant. La Divisió d’Honor ha començat aquest cap de setmana i el calendari ha volgut enquadrar en la primera jornada el FC Barcelona Senseit i el Gestesa Guadalajara, dos equips reforçats que la temporada passada van patir per mantenir la categoria.

Com arriba el Barça: Després de cinc setmanes de treball l’equip ha arribat en bones condicions al primer partit de Lliga. Tots excepte Igor , que durant l’entrenament de dijous va patir un esquinç de grau dos al turmell dret, i és baixa per a Guadalajara. Tampoc viatjarà el tanca brasiler Chico, per decisió tècnica.

Aquesta és la llista de convocats: Cristian, Paco Sedano, PC, Justo Cáceres, Fernandao, Javi Rodríguez, Juan Carlos López, Fran, Rafa Muñoz, Dani Fernández i Pedrinho.

qm3d6910.jpgEl rival: El Gestesa Guadalajara continua a Divisió d’Honor pels pèls. Els de Joao Carlos Barbosa van acabar la passada temporada catorzens a la classificació i van haver de jugar la promoció. En el cinquè partit es van imposar al Marfil Santa Coloma. Per no patir com la campanya passada, l’equip s’ha reforçat bé aquesta temporada. Sobretot al darrera. Encaixava massa gols i per això s’han reforçat amb dos nous porters. Un porter internacional, Franklin del Martorell, i un altre, Espinosa, procedent del Pinto, de la Divisió de Plata Sud.

La línia defensiva també és pràcticament nova, amb tres nous tanques, Claudinho (Barça Senseit), José Ruiz (Martorell) i Fabiano (Azkar Lugo). Joao Carlos Barbosa compta amb tots els seus efectius per al partit d’aquesta tarda.

Les frases dels protagonistes:

Marc Carmona:

“Mantenint la mateixa idea de joc, el què ha fet el Gestesa és millorar la qualitat individual dels seus jugadors.”

“El primer partit sempre és molt difícil. Nosaltres intentarem tenir una identitat com equip, independentment de qui sigui el rival.”
L’hora de la veritat
Vells coneguts
Dos dels nous fitxatges del Gestesa Guadalajara són vells coneguts del Barça Senseit. Es tracta de dos dels nous tanques, José Ruiz i Claudinho. Aquest últim va jugar la temporada passada al conjunt blaugrana, on va fitxar al mercat d’hivern. Pel que fa a José Ruiz, va marxar fa tres campanyes al Martorell, quan el Barça Senseit encara estava a la Divisió de Plata.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana