FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

14.09.2007 17:31

El Barça aposta pel futbol sala

Cristina Collado/Meritxell Infante


El Barça Senseit s’ha presentat oficialment aquesta temporada davant els mitjans amb l’assistència del president Laporta. Els de Carmona aspiren a fer un bon paper després del salt qualitatiu que ha assumit la secció, amb cares renovades.


qm3d8392.jpgEl Barça Senseit de la temporada 2007/08 és ja un projecte consolidat. A nivell esportiu, les noves incorporacions han estat importants i els blaugranes arrenquen la temporada com un dels equips més reforçats de la LNFS. El club blaugrana ha dipositat una gran confiança en aquesta secció i els nous jugadors fan que aquesta temporada la plantilla sigui més competitiva. El president Laporta, que ha assistit a la presentació i la foto oficial de l’equip, n’està molt satisfet de l’equip: “El futbol sala ja s’ha consolidat a can Barça. Esperem que aquest any continuï o s’incrementi l’assistència de públic al Palau perquè és un dels factors necessaris perquè aquesta secció es consolidi encara més.”

El Barça Senseit ha fet el pas previ per estar entre els grans, però té un valor afegit, com apunt el directiu responsable de la secció, Josep Cubells: “A dia d’avui el FC Barcelona Senseit és l’únic equip català que participa a la LNFS. Aleshores si es vol veure bon futbol sala a Catalunya s’ha de venir al Palau”.


Orgull i compromís

qm3d8558.jpgEl tècnic Marc Carmona assumeix el compromís que han d’aqduirir després de la confiança demostrada pel club. “És evident que hem fet un salt qualitatiu. Hem fitxat jugadors importants que juntament amb els què es mantenen de la temporada passada formen un gran planter. Però també és cert que això sol no garanteix l’èxit. El que nosaltres garantim i prometem és compromís, treball i sacrifici”, assumeix Carmona.

El jugador Javi Rodríguez, per la seva banda, assumeix aquesta temporada la capitania de l’equip. “Ja estic acostumat a portar el braçalet de capità, ja que l’he portat tant a la selecció espanyola com al meu antic equip, el Playas de Castelló. Però portar-lo al Barça és diferent, pesa una mica més. És un orgull poder ser el capità d’aquesta secció” assegura Rodríguez.
El Barça aposta pel futbol sala
Sessió fotogràfica
Abans de la presentació oficial en roda de premsa, l’equip al complet ha fet la sessió fotogràfica al Palau amb el president Laporta i el directiu Josep Cubells. També hi era el lesionat Igor, que tot i les crosses, no s’ha volgut perdre la fotografia oficial amb els seus nous companys.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana