FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.09.2007 19:43

El Gestesa reforça la defensa

Cristina Collao


El Gestesa Guadalajara és el primer rival del Barça a la Lliga. El tècnic Marc Carmona ha analitzat per Barça TV i fcbarcelona.cat, quines són les claus d’aquest rival.


Dissabte a les 18:30 h el Barça Senseit s’estrena a la Divisió d’Honor a la pista del Gestesa Guadalajara. L’equip blaugrana coneix bé aquest rival de la temporada passada, però el darrer cap de setmana el van poder veure de prop durant la disputa del quadrangular que el Barça va disputar a Madrid. A priori, sembla que s’han reforçat bastant a nivell defensiu.

Aquestes són les claus que ha donat Marc Carmona sobre el rival i sobre el partit:

Com juga el Gestesa

“Pel què hem vist aquest cap de setmana és un equip que manté la idea de joc que tenien l’any passat. Defensa en una zona 2-2, en principi a mitja pista, i cedeix habitualment la iniciativa al rival per sortir ràpidament a la contra. Mantenint la mateixa idea de joc el què han fet és millorar la qualitat individual dels seus jugadors.”

Els homes de referència

“Han fitxat un porter internacional, Franklin, que ha estat moltes vegades internacional amb Brasil. Alhora han reforçat molt la part de darrera, amb tres jugadors molt defensius com són Fabiano, José Ruiz i Claudinho. L’any passat tenien problemes perquè encaixaven molts gols, i s’han reforçat molt bé.”

El joc del Barça

“El primer partit sempre és molt difícil. Nosaltres intentarem tenir una identitat com equip. A partir d’una defensa intensa sobre l’home-pilota i un atac amb equilibri i possessió, volem tenir aquesta identitat independentment de qui sigui el rival.”
El Gestesa reforça la defensa
L’històric
El Gestesa Guadalajara amb prou feines es va mantenir la passada temporada a la Divisió d’Honor. L’equip de Joao Carlos Barbosa va acabar la lliga en la catorzena posició, que el va obligar a disputar uns play-off amb el Marfil Santa Coloma, que lluitava per pujar de categoria. En el cinquè partit es va imposar el Gestesa i així va poder salvar la categoria.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana