12.09.2007 12:39

Punt i final a la pretemporada amb nota

Cristina Collado

El Barça Senseit ha posat punt i final a la pretemporada deixant una grata imatge. Set partits han disputat els homes de Marc Carmona, en els quals han marcat 24 gols. El capità Javi Rodríguez ha estat el màxim golejador.

Amb la victòria d’aquest dimarts davant del Caja Segòvia el Barça Senseit ha donat per finalitzada la pretemporada. Ara cal centrar-se en l’inici de la lliga de Divisió d’Honor, que s’estrena aquest dissabte a la pista del Gestesa Guadalajara (18:30 h). Abans, però, cal fer balanç d’aquest mes i mig de preparació.

Les cinc setmanes de pretemporada han donat per molt. El Barça Senseit ha jugat set partits amistosos, dels quals ha guanyat cinc i només ha perdut dos, un d’aquests per penals. Quant a números, ha marcat 24 gols i n'ha encaixat dotze. Un balanç força positiu per a un equip que la passada campanya va acabar entre els més golejats.

Més efectivitat

Aquest canvi ha arribat gràcies a l’aportació dels nous fixatges, i a la bona sintonia que han demostrat tenir aquests amb els membres més antics de la plantilla. Des del porter fins l’home més avançat, l’equip ha demostrat tenir molta intensitat ofensiva. Les combinacions entre cadascuna de les línies i la definició en els metres finals de jugadors com Fernandao o Javi Rodríguez han estat la causa d’aquests 24 gols a favor.

Els golejadors

qm3d6922.jpgJavi Rodríguez ha estat el jugador que més gols ha fet aquesta pretemporada. El capità blaugrana n’ha fet set. El segueix Fernandao amb quatre; Dani Fernández i Justo Cáceres, amb tres cadascú; i Juan Carlos López i Pedrinho, amb dos. Per últim, Chico, Rafa Muñoz i Igor, han marcat un gol cadascú.

Proves per la titularitat

A llarg de tots aquests partits Marc Carmona ha pogut fer proves amb els seus jugadors. Cal tenir en compte que per alguns partits el tècnic barcelonista no ha pogut comptar amb tota la plantilla. Revisant les alineacions, hi ha dos jugadors que han estat titulars en els gairebé tots els partits. Es tracta del capità Javi Rodríguez i del pivot brasiler Fernandao. Precisament són els dos jugadors que més gols han anotat.
Fernandao ha estat un dels màxims golejadors de l'equip
Les lesions respecten l’equip
A diferència de la temporada passada, quan durant la pretemporada es van lesionar dos dels nous fitxatges de l’equip, Pedrinho i Marcelinho, i quan javi Rodríguez tampoc va començar el seu millor nivell físic. Aquesta pretemporada les lesions estan respectant l’equip. Només Igor ha tingut una lesió de més renom. Durant el Torneig de Salou el pivot brasiler va patir un esquinç de primer grau al genoll dret. Després de tres setmanes de treball fisiterapèutic, el pivot va reaparèixer en el partit contra el Boavista. PC, Chico, Pedrinho i Juan Carlos López han tingut diverses sobrecàrregues que les han fer perdre’s algun partit per precaució.