FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

10.09.2007 18:40

Darrer test contra el Caja Segòvia

Sònia de Alba


El Barça Senseit força una miqueta més la màquina. A cinc dies per l’inici de la temporada, els blaugranes fan les darreres proves per ajustar l’equip.


Amb el bon regust que ha deixat el torneig d’Arganda del Rei, en què el primer equip de futbol sala va arribar a la final tot i que la va perdre contra el Carnicer Torrejón , els blaugranes mantenen el ritme d’entrenaments i d’assajos abans de l’estrena oficial de la temporada 2007/08.

Els homes que entrena Marc Carmona també prenen la mida a la competició amb rivals de categoria. Demà dimarts, l’expedició barcelonista surt a primera hora de la tarda cap a Segòvia. A partir de les 20.30 h, el FC Barcelona Senseit juga contra el Caja Segòvia en el partit de presentació de l’entitat castellana davant de la seva afició.

Igor, PC i Juan Carlos descansen

Després del torneig d’Arganda del Rei alguns dels jugadors blaugranes van acabar una mica tocats. Pedrinho i Chico han estat entrenant dilluns amb normalitat. Igor, PC i Juan Carlos, tot i exercitar-se, no viatgen per precaució. Però Carmona compta amb ells pel debut de la Lliga dissabte a la pista del Gestesa Guadalajara.
Darrer test contra el Caja Segòvia
Sergio Sierra entra en la llista
El jugador del juvenil Sergio Sierra completa la convocatòria d’onze jugadors que ha donat Marc Carmona per al partit de dimarts. Sierra, a qui anomenen ‘Sete’, no és la primera vegada que ha estat cridat amb el primer equip de futbol sala.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana