FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.09.2007 11:05

Lliçó tàctica

Cristina Collado


El Barça Senseit ultima la seva preparació de cara a l’inici de temporada. La defensa és un dels principals elements a reforçar. Aquest cap de setmana ho podran posar en pràctica.


Després de gairebé un mes de condicionament principalment físic, a només deu dies per a l’inici de la Lliga cal incidir en l’aspecte tàctic. I dins d’aquest àmbit, treballar la defensa és vital. Sobretot quan tens un equip que a nivell defensiu et pot donar tant. Aquest és el cas del Barça Senseit, que amb el reforç a la davantera de Fernandao i Igor ja té molt guanyat. Tot i això, la defensa és més d’un cinquanta per cent de la victòria.

Carmona, incisiu

És per això que en la sessió de dimecres, l’aspecte defensiu va ser el protagonista. El Barça Senseit al complet va jugar la rèplica d’un partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb la diferència, però, que Marc Carmona anava aturant el matx per corregir els seus jugadors. Com explica el segon entrenador, Santiago Gea, La defensa és una de les prioritats per construir un bon equip. S’ha de començar per la defensa.”

Tots defensen

I això passa perquè tots els jugadors hi col•laborin. Des del porter, fins el pivot: “Ens agrada fer una defensa col•lectiva, en què hi participin tots, des del primer home, el pivot, fins el porter. Ara estem intentant que aquesta defensa sigui més forta del normal, però encara hi ha coses per polir.” Aquest cap de setmana, en el torneig que jugaran a Madrid, ho podran posar a prova.
Lliçó tàctica
Estil Carmona
El jugador brasiler Chico, destaca que aquest treball defensiu és característic del tècnic blaugrana: “Els equips que sempre ha entrenat en Marc han treballat molt fort la defensa. La passada temporada la vam treballar bastant però per no tenir tants recanvis, en els minuts finals perdíem l’avantatge que portàvem.” Chico confia que aquest any sigui diferent.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana