FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

04.09.2007 17:01

Tots s’entrenen

Cristina Collado


Igor, Chico, PC i Pedrinho, els quatre brasilers lesionats del Barça Senseit, ja s’entrenen amb els seus companys. Aquest matí han fet la sessió completa, però des de la precaució.


Marc Carmona ha pogut entrenar aquest dimarts amb tots els seus jugadors. Igor, PC, Chico i Pedrinho, quatre dels cinc brasilers de l’equip, arrossegaven diverses molèsties, però ja les han superades i treballen amb la resta del grup.

Amb precaució

El pivot Igor va patir un esquinç al genoll dret fa dues setmanes, durant la disputa del Torneig de Salou. Des d’aleshores ha treballat a banda del grup amb el fisioterapeuta Jordi Parés. Aquesta setmana ja se l’ha pogut veure entrenant a ple rendiment amb els seus companys.

Els altres tres brasilers, Chico, PC i Pedrinho, no van poder jugar l’amistós contra el Marfil Santa Coloma per sobrecàrregues musculars. Després de treballar des del punt de vista fisioterapèutic, també s’estan exercitant amb la resta de l’equip aquesta setmana. Això sí, tots ho fan sota la premissa de la precaució.

Setmana intensa

Sobretot en aquesta setmana en què el pla d’entrenaments és tan dur. El cos tècnic ha preparat una intens programa amb dobles sessions. En la d’aquest dimarts al matí, els jugadors han treballat amb una sobrecàrrega de pes ajustada al cos, per exercitar millor la resistència i la potència.
El brasiler PC, amb la sobrecàrrega de pes
El brasiler PC, amb la sobrecàrrega de pes
El cap de setmana, a Madrid
Els entrenaments dobles continuaran fins divendres, quan l’equip viatjarà a Madrid per disputar un torneig. Dissabte juga contra el Boavista portuguès, mentre l’altra semifinal la disputaran Carnicer i Gestesa. La final es jugarà el diumenge dia 9.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana