FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

03.09.2007 14:16

Dura setmana d’entrenaments

Cristina Collado


El cos tècnic del Barça Senseit ha programat per a aquesta setmana un ‘planning’ intens d’entrenaments amb dobles sessions diàries. Aquest dilluns, Igor, Chico i Pedrinho han començat a treballar amb l’equip. PC continua amb el fisioterapeuta.


Queden dotze dies per a l’inici de la Lliga i el Barça Senseit vol apurar al màxim la seva preparació. És per això que el cos tècnic ha programat un intens programa d’entrenaments per a aquesta setmana, que conclourà amb un torneig a Madrid. La intensa preparació física s’ha iniciat aquest dilluns al matí al Palau Blaugrana.

Igor, Chico i Pedrinho, amb el grup

Una bona notícia d’aquesta primera sessió setmanal ha estat la incorporació al grup de tres jugadors tocats. Es tracta de Chico, Pedrinho i Igor. Aquest últim ja no va poder participar en l’amistós contra el Pozo per un esquinç al genoll, mentre que els seus compatriotes es van quedar a les grades per precaució en el partit jugat aquest dissabte a Santa Coloma, que va guanyar el Barça Senseit per 2-6 . Ara, tots tres comencen a fer treball amb el grup, encara que mantenen la premissa de la precaució.

PC: precaució i treball fisioterapèutic

qm3d1095.jpgQui no ha treballat amb la resta dels seus companys és l’altre brasiler, PC. Tampoc va poder jugar contra el Marfil Santa Coloma per una elongació del recte anterior de la cuixa dreta, que va patir a principis de la setmana passada. De moment s’exercitarà amb el fisioterapeuta de l’equip, Jordi Parés.

Segons ha explicat el doctor Daniel Medina, “aquest múscul –recte anterior– és el que més intervé en l’acció del xut, i per això som cauts per evitar recaigudes”. És per això que no hi ha data per a la reincorporació del tanca brasiler a l’equip, però és probable que a finals de setmana ja pugui començar a entrenar-se amb normalitat.
Els brasilers Pedrinho i Chico, amb Cristian i Javi Rodríguez
Els brasilers Pedrinho i Chico, amb Cristian i Javi Rodríguez
Torneig a Madrid
Aquesta preparació acabarà amb la disputa d’un torneig a Madrid el cap de setmana. Es tracta del Primer Torneig Internacional d’Arganda del Rey, que organitza l’ajuntament d’aquesta localitat madrilenya. És un quadrangular entre el Barça Senseit, el Carnicer Torrejón, el Gestesa Guadalajara i el Boavista de Portugal. El Barça jugarà la semifinal contra el conjunt portuguès dissabte a les 13.00 hores.

Precisament, un dels equips als quals s’enfrontarà el Barça a Madrid, el Gestesa Guadalajara, és el primer rival del Barç Senseit a la Lliga. Això serà dissabte dia 15 de setembre a les 18.30 hores.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana