FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

01.09.2007 12:37

Valtinho, també al Sícoris

www.fcbarcelona.cat


L’exblaugrana Valtinho, que va finalitzar contracte amb el club el passat 30 de juny, ha fitxat pel Sícoris. L’ala brasiler s’afegeix, doncs, a altres dos exblaugranes que han fitxat també per l’equip lleidatà.


Valtinho ha signat aquest divendres el contracte que el vincularà al Sícoris Club per a la pròxima temporada. L’ala exblaugrana va finalitzar el contracte amb el FC Barcelona Senseit el passat 30 de juny. Als seus 33 anys, Valtinho ha apostat per continuar jugant a futbol sala i ho farà a les files de l’equip lleidatà.

El jugador brasiler ha seguit els passos de dos exblaugranes més. Es tracta del porter Paco Arjona i del pivot Marcelinho, que aquest estiu també han firmat els seus respectius contractes amb el Sícoris, que milita al grup nord de la Divisió de Plata.

Tres anys al club

Valtinho va arribar al FC Barcelona a la temporada 2004-05, procedent del Móstoles. De seguida es va erigir en una peça clau dins de la pista i fora, i mostra d’això és el braçalet de capità que va dur. La seva aportació va ajudar l’equip a aconseguir l’ascens de categoria a la campanya 2005-06.
Valtinho, també al Sícoris

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana