FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

28.08.2007 20:59

Pròxima parada: Santa Coloma

Després de dos dies i mig de festa el Barça Senseit ha tornat als entrenaments amb la mirada posada en l’amistós que jugaran dissabte contra el Marfil Santa Coloma. Igor ja ha començat a tocar pista.


En la quarta setmana d’entrenaments, l’increment en la intensitat de la sessió s’ha fet notar. El Barça Senseit s’ha exercitat aquest dilluns al pavelló de la Ciutat Esportiva durant gairebé de dues hores. Marc Carmona ha pogut comptar amb pràcticament tota la seva plantilla a excepció d’Igor, que està molt a prop de reincorporar-se a l’equip.

Tres contra tres

La intensitat s’ha fet notar, sobretot, en la part final de l’entrenament, quan els jugadors han disputat una modalitat de ‘partidet’ de tres contra tres durant gairebé mitja hora. Els jugadors s’han repartit en tres grups, i mentre un descansava, els altres dos jugaven un partit de tan sols tres minuts. El guanyador tornava a jugar contra l’equip que esperava a la banda.

Fins i tot Fran Serrano, que no va poder entrenar-se amb normalitat la setmana passada per culpa d’una grip, ha mostrat el seu millor nivell. Ha arribat fins i tot a marcar, tot i que malauradament ho ha fet en pròpia porta. Rafa, per partida doble, Justo, Fernandao i Javi Rodríguez, han estat els golejadors.

Igor, en la recta final

FSALA2.jpgL’únic que encara no pot participar d’aquests entrenaments és el pivot Igor. Tot i això, cada dia està més a prop del seu retorn. En la sessió d’aquest dimarts ja ha tocat pista. Ha començat al gimnàs, novament acompanyat del fisioterapeuta Jordi Parés. Poc després ha començat a exercitar-se sobre la pista amb la pilota els peus, primer seguint un circuit i després fent passades cada vegada més llargues amb Parés. Igor ha tornar a familiaritzar-se amb l’esfèrica. El pivot brasiler confia a poder tenir minuts en l’amistós de dissabte.
Pròxima parada: Santa Coloma
Sessions dobles fins divendres
Per acabar de preparar el partit amistós de dissabte, el cos tècnic de futbol sala ha planificat per als pròxims tres dies dobles sessions d’entrenament. Així doncs, dimecres començaran el matí amb exercicis al gimnàs, per completar la preparació amb treball de pista. A la tarda tornaran sobre el parquet de la Ciutat Esportiva.

Per dijous al matí hi ha prevista una carrera per la carretera de les Aigües al matí. A la tarda, l’equip s’entrenarà al Palau Blaugrana II. De cara a divendres, les dues sessions d’entrenament es faran també en aquesta instal·lació.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana