25.08.2007 22:32

Fernandao s’estrena de blaugrana (4-2)

El Barça Senseit s’ha mesurat en partit amistós al campió de Lliga, el Pozo Murcia. Tot i la millora en el joc barcelonista, no ha pogut endur-se la victòria (4-2). Fernandao s’ha estrenat amb la samarreta blaugrana.

Aquesta setmana va ser escollit el millor pivot de la passada temporada, i aquest dissabte ho ha volgut demostrar estrenant-se amb la samarreta del Barça Senseit. Fernandao ha estat, juntament amb el capità Javi Rodríguez, el golejador en l’amistós que els ha enfrontat al Pozo Murcia a Estepona (Màlaga).

El Barça Senseit no ha pogut guanyar el campió (4-2), però ha ofert una millora en el seu joc: “El partit ens ha servit per veure com estem. Ens ha confirmat que veníem d’una setmana molt dura de treball, i això s’ha notat en els últims minuts. Fins el minut 30 he vist força bé l’equip. Tot i això, la valoració és positiva perquè hem estat millor que en el torneig de Salou. Hem millorat en atac, i en defensa, tenint en compte que jugàvem contra el Pozo, hem estat força bé”, ha assegurat Marc Carmona després del partit.

Empaten abans del descans

El matx ha començat amb les forces ben equilibrades per part dels dos equips. Tot i això, ha estat el Pozo qui s’ha avançat en el marcador mitjançant un dels seus nous fitxatges, Saúl. Poc després, Jefferson feia el segon per als murcians. Però abans del descans, el Barça Senseit ha aconseguit empatar el matx. Primer Javi Rodríguez, que ja suma el seu segon gol en pretemporada; i després, Fernandao, que s’ha estrenat amb la samarreta barcelonista.

A la represa, però, les forces dels blaugranes han minorat. Després d’una setmana força dura quant a treball, amb fins a tres sessions d’entrenament diàries, el Barça Senseit ha afluixat una mica el ritme, i això ho ha aprofitat l’actual campió de Lliga per matar el partit amb els gols de Wilde i de Vinicius, aquest últim de doble penal.

Ampli marge de millora

Tot i la derrota les sensacions del cos tècnic són molt positives. Encara queda molta pretemporada per davant, i hi ha molt marge de millora. Així ho ha assegurat Carmona: “La valoració és positiva. Som optimistes perquè tenim molt marge de millora, tant a nivell físic com tàctic.”
Fernandao, durant un entrenament al Montanyà
EL POZO MURCIA, 4
FC BARCELONA SENSEIT, 2

El Pozo Murcia: Juanjo, Kike, Wilde, Bácaro i Alvaro –cinc inicial-, Jefferson, Vinicius, Saúl, Mauricio, Fran Serrejón i Raúl

FC Barcelona Senseit: Cristian, PC, Justo Cáceres, Javi Rodríguez i Fernandao –cinc inicial-, Chico, Juan Carlos López, Fran, Rafa Muñoz, Pedrinho, Dani Fernández i Paco Sedano

Gols: 1-0, Saúl (14’); 2-0, Jefferson (15’); 2-1, Javi Rodríguez (16’); 2-2, Fernandao (18’); 3-2, Wilde (32’); 4-2, Vinicius (34’)