FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.08.2007 22:40

Bones sensacions entre els nous

Cristina Collado


Després de gairebé tres setmanes de treball junts, els sis nous fitxatges del Barça Senseit i els antics components de la plantilla ja sembla que es coneguin de sempre. L’adaptació ha estat immediata.


Sembla complicat acoblar sis nous jugadors a una plantilla ja configurada però, de moment, el Barça Senseit no ho està sent. PC, Fernandao, Igor, Justo Cáceres, Paco Sedano i Cristian són els sis nous fitxatges de l’equip que dirigeix Carmona, que després de gairebé tres setmanes de treball estan contents de la seva adaptació: “L’adaptació està sent molt bona. Ara estem fent treball físic alhora que ens està servint per conèixer els companys. Al final es veurà el resultat d’aquesta gran plantilla”, destaca Justo Cáceres.

Es pot somiar

qm3d3795.jpgL’ala toledà no està sorprès pel que està vivint a Barcelona, sinó que ja s’esperava un ambient així: “Està sent tal i com m’ho esperava. Sabia que venia a un gran club, molt ben estructurat, i espero que segueixi així.” Justo Cáceres té molt clar quin és el principal objectiu de l’equip per a aquesta temporada, que no és altra que “ser-hi entre els vuit primers”. A partir d’aquí, però, “es pot somiar, perquè somiar és gratis” afirma. “Hem d’estar preparats per a tot, per jugar semifinals o fins i tot la final.”

Alt nivell sota pals

Per la seva banda, Paco Sedano, que lluitarà amb Cristian per un lloc titular sota els tres pals, coincideix amb els seus companys en què “les sensacions són molt bones”.
Sedano recorda que “alguns ja ens coneixíem per la selecció espanyola o per haver coincidit en altres equips” i per aquesta raó l’adaptació està sent “ràpida”.

qm3d3803.jpgPer al porter madrileny fitxar pel Barça Senseit ha estat “un salt” en la seva carrera esportiva. Sobre el seu nou company, Cristian, l’ha elogiat destacant d’ell que “és un dels millors porters d’Espanya. Entre tots dos hem d’intentar fer-ho el millor possible.” A aquesta feina s’afegeix aquest any Dídac Plana, el porter del segon equip.
Els sis nous fitxatges, d'esquerra a dreta: Fernandao, Igor, PC, Justo Cáceres, Cristian i Paco Sedano
Els sis nous fitxatges, d'esquerra a dreta: Fernandao, Igor, PC, Justo Cáceres, Cristian i Paco Sedano
Igor, en tractament
Una altra de les noves incorporacions no pot gaudir de ple d’aquest bon moment. Es tracta d’Igor, que es va lesionar el genoll durant el torneig de Salou i durant aquesta setmana s’ha exercitat a banda del grup. El jove pivot brasiler ha treballat al llarg de tota la setmana sota les ordres de Jordi Parés, el nou fisioterapeuta del Barça Senseit, combinant treball al gimnàs amb entrenament a les piscines de les instal•lacions de l’hotel el Montanyà. A partir de dilluns es preveu que ja pugui començar a trepitjar el parquet: “A veure si la pròxima setmana puc fer ja treball físic i començar a treballar a la pista”, explica Igor.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana