FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

24.08.2007 17:12

Primer amistós d’alçada

Meritxell Infante


El Barça Senseit afronta el seu primer test important d’aquesta pretemporada. Els de Marc Carmona es veuen les cares amb el vigent campió de Lliga, el Pozo Múrcia, en un partit que els permetrà comprovar en quin moment es troben.


Després d’uns dies de stage al Montanyà, l’equip de futbol sala blaugrana afronta un dels partits amistosos més interessants de la pretemporada. Els de Marc Carmona s’enfronten aquest dissabte (20 hores) a l’actual campió de Lliga, el Pozo Múrcia, a Estepona (Màlaga). El tècnic blaugrana té tots els jugadors en disposició de disputar aquest enfrontament en terres andaluses.

El torneig de Salou va ser el primer test, però no es va tractar de partits de durada completa, així que el tècnic blaugrana no va poder comprovar com afronta el seu remodelat equip els 40 minuts complets. “Ens caldrà veure on som, aquesta temporada, si estem treballant bé o encara hem de corregir moltes coses. Tampoc s’ha d’oblidar que és pretemporada i els errors encara han de sortir, però ens servirà per afrontar les dues darreres setmanes de pretemporada”, opina un dels nous jugadors, Justo Cáceres.

Un rival de prestigi

Pels jugadors blaugrana, el partit davant el Pozo és tot un repte. Com apunta Dani Fernández, “és un amistós amb el millor equip de la Lliga. Aquestes proves són les bones. Amb aquests equips veus on pots estar o el que pots fer”. Tot i la importància del rival, els homes de Carmona volen ser prudents amb el resultat. “No deixa de ser un partit de pretemporada, fa poc temps que estem treballant, igual que ells, i el resultat serà el menys important. A veure si els podem plantar cara. Encara hem de conjuntar-nos una mica més. És una bona pedra de toc per al potencial de l’equip”, adverteix Paco Sedano.
Primer amistós d’alçada
Proper rival, Marfil Alella
Després d’enfrontar-se al campió, el Barça Senseit té com a proper rival en un amistós el Marfil Alella, equip de Divisió de Plata, l’1 de setembre vinent a Santa Coloma de Gramenet.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana