FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.08.2007 20:49

Des de l’ambició prudent

Cristina Collado


El primer equip de futbol sala ha atès aquest dijous els mitjans de comunicació desplaçats al Montanyà, des d’on han pogut palpar l’ambient il•lusionant que envaeix la plantilla. Són ambiciosos, però des de la prudència.


Són set els nous jugadors del Barça Senseit –els sis nous fitxatges més el tercer porter, Dídac Plana, que ve del filial-, i només porten dues setmanes entrenant junts, però ja sembla que es coneguin de fa molt temps. L’estada des de diumenge al Montanyà ha fet que la nova plantilla del futbol sala fes molta pinya, un requisit indispensable per obtenir èxits esportius.

Il·lusió no en falta, això sí, però com recorda Marc Carmona, cal ser prudent: “Si parléssim de l’any que ve seríem més ambiciosos però no és fàcil acoblar tanta gent nova. Hi ha molts equips que ens porten molta avantatge perquè porten temps treballant junts, i nosaltres intentarem escurçar diferències amb la feina del dia a dia. Si l’equip fa un paper digne a la Copa del Rei i a la Lliga, ja estarà bé. Estem en una entitat que porta implícit el fet de ser ambiciosos i no renunciar a res, però s’ha de ser prudent i respectuós amb els rivals.”

Experiència i joventut

qm3d3768.jpgEl tècnic Marc Carmona, que ha parlat en roda de premsa a les instal·lacions de l’hotel El Montanyà, ha assegurat que ell percep la il•lusió de l’equip dia a dia: “És cert que hi ha molta il·lusió i motivació. Es veu en cada exercici, en cada sessió física dels matins.” Il·lusió en cada component de la plantilla, que Carmona ha qualificat de molt “diversa” ja que “hi ha experiència, joventut i sobretot molta fam per guanyar títols”. “Les perspectives, doncs, són molt bones”, ha conclòs.

Un record per l’afició

El tècnic barcelonista sempre s’ha mostrat molt satisfet amb el seguiment de públic que ha rebut l’equip. Des de l’estada al Montanyà ha tornat a agrair aquest recolzament: “Sempre ens hem sentit molt afortunats en aquest aspecte. Hem tingut un augment progressiu de l’afició des que l’equip estava a Plata, i fins i tot hem arribat a tenir entrades de 3.500 o 4.000 persones, quan a sobre nosaltres no podíem oferir un espectacle guanyador. Estic segur que si l’equip va bé el nombre d’aficionats anirà creixent.”

La veu del capità

qm3d3782.jpgJavi Rodríguez assumeix aquesta temporada el rol de capità. Assumeix que per a ell és un orgull, i comparteix la il·lusió dels seus companys per aquesta nova temporada: “Quan vaig fitxar la directiva em va prometre fer un bon equip, i fort per a Divisió d’Honor, i s’ha fet. Tots tenim moltes ganes de guanyar i d’oblidar l’any passat. Tenim molts bons jugadors i el què hem de fer ara és formar un bon equip. Jo estic content de ser capità, per a mi portar el braçalet del Barça Senseit és un orgull, significa que represento l’equip i haig de donar la cara més que ningú.”
Des de l’ambició prudent
Millora de les instal·lacions
El director de l’hotel El Montanyà, Joan Casadevall, ha explicat la millora progressiva que està duent a terme el complex esportiu: “Ara acabem d’inaugurar un camp de gespa artificial, on ja ha estat jugant el campus Hristo Stòixkov. Amb aquest camp, juntament amb el què ja tenim de gespa natural i amb el pavelló estem ampliant l’oferta de productes per posicionar-nos dins del món dels complexos esportius.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana