FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.08.2007 10:16

Més intensitat abans de l’examen contra el Pozo

Cristina Collado


El primer equip està realitzant part de la pretemporada al Montanyà, on aquesta setmana intensificarà la preparació física amb la vista posada en l’amistós que l’enfrontarà dissabte al campió, el Pozo Múrcia.


La posada a punt del Barça Senseit comença la seva etapa més forta. Després de dues setmanes d’adaptació dels jugadors a la nova disciplina de l’equip, aquesta setmana comença el veritable treball físic. L’equip es troba concentrat al Montanyà (Osona) des de dilluns, on està fent fins a tres sessions per dia. Dilluns van començar amb un entrenament físic al matí, i un altre de tàctic i tècnic a la tarda.

Triple sessió

A partir de dimarts, l’activitat s’ha intensificat considerablement. Els jugadors han començat amb una sessió a primera hora del matí de físic. Cap al migdia, l’equip ha dut a terme una altra sessió física i tècnica, que segons el dia ha combinat amb exercicis al gimnàs. I per acabar, al voltant de les sis de la tarda, tancaran el dia amb una sessió tàctica i tècnica.

I dissabte, el Pozo

Aquest augment d’intensitat té com a colofó final el partit que disputaran dissabte contra el Pozo Múrcia. Serà la primera prova de foc per als de Marc Carmona, que després d’imposar-se en el triangular disputat a Salou haurà de veure’s les cares ara amb el campió de Lliga. El partit es jugarà a Estepona (Màlaga) en el marc de la XVII edició del Trofeu de Futbol Sala del Club Deportivo Cultural Estado de Estepona.

Més intensitat abans de l’examen contra el Pozo
Igor i Fran, la creu
Cap dels dos jugadors està en bona forma. El pivot brasiler va patir durant el triangular jugat a Salou un esquinç de primer grau al genoll dret i aquesta setmana treballarà a banda del grup amb el fisioterapeuta.

Pel que fa a Fran Serrano, ha hagut de deixar la concentració al Montanyà a causa d’un procés gripal. Es recuperarà a Barcelona mentre espera saber si estarà disponible per al partit de dissabte contra el Pozo.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana