FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

22.08.2007 12:27

Fernandao, escollit el millor pivot

Cristina Collado


L’ara pivot blaugrana Fernandao ha estat escollit pels entrenadors dels 16 equips d’Honor com el millor pivot de la temporada 2006/07, quan militava a les files del Playas de Castelló.


La Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) ha fet pública la llista de jugadors guardonats per la passada temporada, jugadors que han estat escollits pels entrenadors dels 16 equips de Divisió d’Honor, juntament amb el seleccionador Javier Lozano. Les votacions han situat el jugador blaugrana Fernandao com el millor pivot de la passada temporada. Luis Amado (Interviú) ha estat escollit el millor porter, Kike (Pozo) el millor tanca, Álvaro (Pozo) el millor ala-tanca, i Juanra (Carnicer) el millor ala-pivot.

A un gol del ‘pichichi’

F Fernandao2.jpgernandao va deixar el club castellonenc per formar part de la disciplina del Barça Senseit durant les pròximes quatre temporades. En la passada campanya, Fernandao va ser el referent del Playas, amb el qual va marcar 38 gols. De fet, es va quedar a només un gol del ‘pichichi’ Schumacher de l’Interviú, que en va fer un més, 39.

El pivot brasiler del Barça és sinònim de gol. Fa dues campanyes sí que va aconseguir erigir-se com a màxim golejador, quan vestia la samarreta del Martorell i va fer 51 dianes.
Fernandao, escollit el millor pivot
El lliurament de premis, el 4 de setembre
Coincidint amb la presentació de la nova temporada 2007/08 de futbol sala, que tindrà lloc el 4 de setembre, la LNFS aprofitarà la gala per lliurar tots aquests premis. La cita serà a partir de les 13 hores a la Ciutat Esportiva de Las Rozas.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana