FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.08.2007 16:28

Segona fase, al Montanyà

Verónica Díez


El FC Barcelona Senseit ja s'entrena al Montanyà. Els homes de Marc Carmona s’estaran a l'hotel de concentració fins divendres que ve, dia 24 d'agost.


Després de l'estrena en pista d'aquest cap de setmana a Salou, el Barça Senseit ja ha arribat al Montanyà per dur a terme l’stage’ de pretemporada. Els blaugranes aprofitaran aquesta segona fase de preparació física per posar-se a punt i poder així afrontar al cent per cent els propers compromisos.

Marc Carmona, “l’stage és important”

“L’stage és important perquè són cinc dies de convivència, amb tres entrenaments diaris, i per tant esperem que vagi bé, que puguem acabar la setmana sense que cap prengui mal”, explica Marc Carmona. La intensitat de feina en aquesta estada augmentarà. El conjunt blaugrana s'entrenarà tres vegades al dia durant tota la concentració.

Bones sensacions a Salou

frame_sortida_futbol_sala_1.JPGEls barcelonistes van aconseguir aprovar aquest cap de setmana el triangular de Salou. Les sensacions van ser bones, però la presència de sis cares noves a l'equip es va notar al camp. El tècnic blaugrana, Marc Carmona, reconeix: “L'equip no em va agradar gaire, però és normal. És la segona setmana. Hi ha molta càrrega d'entrenaments, falta fluïdesa, falta acoblament, però el resultat és bo, estem contents.”

Al seu retorn a Barcelona, al Barça només li quedarà un dia per veure's les cares amb l'actual campió de Lliga, el Pozo Múrcia, en el que serà el seu tercer partit amistós de la temporada. El xoc tindrà lloc el dissabte 25 d'agost en la XVII edició del trofeu de futbol sala que organitza el Club Deportivo Cultural Estadio d'Estepona.
Segona fase, al Montanyà
Igor, dubte
L'únic dubte fins ara per afrontar el partit davant el Pozo Murcia serà el d’Igor. El brasiler va patir un esquinç de grau u del lligament del lateral intern del genoll dret en el triangular de Salou. El jugador ha viatjat amb els seus companys al Montanyà, però s'està entrenant a part del grup. A més, està sent sotmès a tractaments d'aigües i massatges.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana