FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

19.08.2007 12:01

Doble triomf al Torneig de Salou

Sònia de Alba


El Barça Senseit s’ha estrenat amb victòria al triangular de Salou. Els homes de Marc Carmona van vèncer el Platges de Salou per 3-0 i al Benicarló per 1-0.


El primer equip de futbol sala ha avaluat el seu estat de forma en un primer contacte amb la pista. Els blaugranes van adjudicar-se el Torneig de Salou, un triangular que aplegava el Barça i el Benicarló, equips de Divisió d’Honor, i el Platges de Salou, equip local i de la Divisió de Plata Nord. L’equip que dirigeix Marc Carmona es va imposar al Platges de Salou per un clar 3-0 mentre que el Benicarló va caure contra el Barça per la mínima (1-0).

Polir l’equip

“Quan guanyes sembla que tot estigui millor”, assegura l’entrenador blaugrana, Marc Carmona. El tècnic de futbol sala va quedar satisfet de la primera pressa de contacte del seu equip en joc. “En defensa hem estat correctes, hi ha hagut bona actitud i bona predisposició de tot l’equip”, declara Carmona. Al marge dels errors lògics globals ja que el Barça només duu dues setmanes d’entrenament, el ventall de millora és molt gran. “En atac hem estat més fluixets. Aquesta és una qüestió de falta de coneixença perquè els jugadors han treballat bé i simplement cal que el procés de feina continuï per aquesta via”.

Els porters sobresurten

El cos tècnic blaugrana està satisfet de tot l’equip després d’aquest primer test. Tots els jugadors han demostrat un gran nivell però menció especial reben els porters. Per a Carmona tant Paco Sedano com Cristian Domínguez van jugar “molt bé”. L’únic maldecap que va generar el Torneig de Salou va ser una petita lesió d’Igor. El pivot brasiler no va jugar el segon partit contra el Benicarló perquè va patir un esquinç al lligament lateral intern del genoll. De moment, hi ha precaució perquè és força d’hora per dictaminar un diagnòstic exacte però s’espera que no sigui res greu.

Cap al Montanyà

Aquesta pròxima setmana el Barça Senseit inicia una segona fase de la pretemporada. Els blaugranes marxen cap al Montanyà per endurir la posada a punt. Durant els propers 7 dies la preparació física augmentarà les càrregues per iniciar una davallada de volum abans que comenci la competició el dia 15 de setembre. El Barça s’enfrontarà al Gestesa a Guadalajara.
El Barça Senseit es va provar al Torneig de Salou
El Barça Senseit es va provar al Torneig de Salou
LA FITXA

LAGUNAS PLATGES DE SALOU, 0
FCB SENSEIT, 3

Gols:
Dani Fernández, Chico, Pedrinho

BENICARLÓ ONDA URBANA, 0
FCB SENSEIT, 1

Gols:
Javi Rodríguez

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana