FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.08.2007 14:09

Marcelinho, al Sícoris

Meritxell Infante


El jugador del Barça Senseit Marcelinho ha arribat a un acord per rescindir el seu vincle professional amb l’entitat blaugrana. El brasiler, a qui li restava un any de contracte, jugarà la propera temporada al Sícoris de Lleida.


Marcelo Antunes, “Marcelinho”, no continuarà vestint la samarreta blaugrana aquesta propera temporada. El jugador brasiler i el club blaugrana han arribat a un acord per rescindir el vincle que els unia. Marcelinho, que va arribar la temporada passada, encara tenia un any més de contracte per jugar al Barça Senseit. El fins ara pivot blaugrana ha fitxat pel Sícoris de Lleida, equip de la Divisió de Plata.

Arribada i lesió

Marcelinho va arribar l’estiu passat amb la mala sort de patir un trencament al menisc extern del genoll dret durant la pretemporada, abans que comencés la competició oficial. El brasiler va haver de passar pel quiròfan i va estar sis mesos de baixa fins que va poder jugar els seus primers minuts, a la competició de Copa.
Marcelinho, al Sícoris
Al Sícoris, amb Arjona
Marcelinho, que serà presentat com a nou jugador del Sícoris aquesta setmana, coincidirà en el seu nou equip amb un excompany a l’equip blaugrana. Es tracta del porter Arjona, que també ha fitxat per l’equip de Divisió de Plata.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana