FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

09.08.2007 17:07

Fernandao: “M'alegro que confiïn en mi”

Verónica Díez


El pivot blaugrana Fernandao ja ha pogut compartir tocs de pilota amb els seus nous companys. El brasiler assegura que està molt content amb el tracte rebut per part del FC Barcelona Senseit i la confiança que han dipositat en ell.


Fernando Maciel, un dels sis nous fitxatges de la secció de futbol sala del FC Barcelona, es va incorporar dimarts a la feina al costat de la resta de companys. Segons el pivot culer, “l'equip es troba molt bé, ara el que toca és treballar i nosaltres anem a totes”.

"Ho donaré tot de mi"

RIMG0018.jpgFernandao està feliç per formar part de la plantilla blaugrana i diu que venir al Barça ha suposat un canvi molt gran per a ell. “El FC Barcelona és un club com qualsevol altre, però en el meu cor significa molt més”, explica, ”cada dia que passo per les instal•lacions del Barça veig coses diferents que no havia vist mai abans, això em dóna més forces i ganes de quedar-me en aquest club”. El jugador està preparat per afrontar aquesta nova temporada i aconseguir col•locar-se entre les vuit posicions que encapçalen la taula de classificació. Per assolir-ho Fernandao promet :“Ho donaré tot de mi, la meva feina, faré tot el que estigui al meu abast i lluitaré per allò que no hi estigui.”

Content amb la renovació de l'equip

El jugador brasiler dóna suport la renovació portada a terme pel conjunt blaugrana per a aquesta temporada i comenta que “és normal que es donin tants canvis. Per al Barça això és un projecte de futur que havia de començar així.”

Fernandao també té clar que malgrat que en aquest moment compta amb un gran equip, cal treballar molt per mantenir-se en la zona alta de la classificació. El blaugrana té clar que jugar en el FC Barcelona no ho és tot, i afirma: “Creiem que pel fet de jugar en el Barça guanyarem, i no és així. La Lliga és molt difícil i hem de lluitar tot el partit, si no no guanyarem res.”
Fernandao: “M'alegro que confiïn en mi”
Segon màxim golejador
Fernandao ha aconseguit el títol de segon màxim golejador de la temporada passada quan jugava amb el Playas de Castellón. La diferència de només un gol (39-38) li va fer perdre el primer lloc a favor de Schumacher, però el blaugrana es veu igualment guanyador: “per mi jo he estat `pichichi´ al costat de Schumacher”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana