FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

06.08.2007 17:05

Retorn a la feina

Verónica Díez


Els jugadors del FC Barcelona Senseit han tornat de les vacances d’estiu per sotmetre’s, avui i demà, a les diferents proves mèdiques que conformen el protocol de valoració del club.


Els homes de Marc Carmona han anat passant pel Servei Mèdic del club durant tot el matí. Avui i demà els barcelonistes hauran de sotmetre's a les diferents avaluacions mèdiques, de la mateixa manera que la resta de jugadors d'equips professionals del FC Barcelona. Dimecres els blaugranes començaran les sessions d’entrenament.
Les proves més característiques d'aquest examen són les d'esforç, la calorimetria indirecta, l'antropometria i l'exploració física. “Tot això servirà per detectar qualsevol factor de risc i per prevenir lesions durant la temporada que ve”, ha afirmat el metge de l’equip, Daniel Medina.

Els deures d'estiu, superats

Després de dos mesos de vacances els blaugranes estan a punt per començar la temporada. Daniel Medina està content amb el treball dels jugadors durant aquest període estival i assegura que “els nois han estat bastant seriosos, han complert amb el programa que se'ls havia assignat per a aquest estiu i vénen en una bona condició prèvia per començar la feina”.

Dos reforços per a la pretemporada

L'equip de Marc Carmona comptarà amb dos xavals de l'equip filial per a aquesta pretemporada. Es tracta de Dídac Plana i Cristian García, que igual que els seus companys hauran de passar les proves mèdiques demà. Dídac i Cristian faran la pretemporada amb el FC Barcelona Senseit. Tots dos pertanyen a l'equip juvenil de futbol sala del Barça. Amb tan sols 17 anys, aquests nois han aconseguit grans títols per al planter barcelonista. L'últim va ser el de Campions d'Espanya amb l'equip cadet blaugrana l'any passat. Aquesta última temporada van aconseguir una segona posició en aquest mateix campionat.

Amb aquests dos nous reforços a l'equip culer ja són vuit les cares noves amb les quals comptarà Marc Carmona per afrontar la pretemporada.
Retorn a la feina
Dimecres, primer entrenament
Aquest dimecres, dia 8 d'agost, la Ciutat Esportiva Joan Gamper esperarà els blaugranes, que prepararan el seu primer partit important contra el Pozo Murcia en el Trofeu de Futbol Sala del Club Deportivo Cultural Estado de Estepona, el 25 d'agost que ve.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana