FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.07.2007 17:21

L’exblaugrana Arjona, al Sícoris

Cristina Collado


L’exporter del Barça Senseit Paco Arjona ha fitxat pel Sícoris per a les pròximes tres temporades. Jugarà a la Divisió de Plata, on ajudarà a fer del club lleidatà un millor equip, com ja va fer amb el Barça.


Ha vestit la samarreta blaugrana durant cinc anys, però l’aposta de la secció per situar-se la pròxima temporada entre els millors equips de la lliga l’ha deixat fora del projecte. Paco Arjona ha penjat la samarreta del Barça Senseit per posar-se la del Sícoris, equip lleidatà que pertany al grup nord de la Divisió de Plata. “És un club seriós, un històric català. És humil però té una filosofia molt bona: cada any pujar una mica més en la classificació. I part d’aquest projecte ha començat fitxant-me a mi”, destaca Arjona del que serà el seu nou club durant les pròximes tres temporades.

L’adéu al Barça

El fitxatge dels porters Paco Sedano i Cristian Domínguez van fer que Paco Arjona busqués una sortida a la seva situació. “Saps la realitat i és el què hi ha”, reconeix, resignat, Paco. El club estava apostant per un equip fort i competitiu i això obligava a sacrificar gent que ho havia donat tot amb el Barça.

Aquest és el cas d’Arjona. Va arribat al club blaugrana fa cinc temporades, quan l’equip era a la Divisió d’Honor. La implicació del club envers aquesta secció, però, no era ni més ni menys la que hi ha ara, i de seguida el Barça va tornar a caure a la Divisió de Plata. Allà, Arjona va patir els tres anys de lluita per tornar a la màxima categoria, “jugant els play-off d’ascens cada temporada”. I, finalment, va arribar l’esperat ascens: “Va ser molt important perquè sóc culé.” Sobre la seva etapa que conclou ara com a blaugrana, Arjona pot estar orgullós de què marxa “amb la feina feta”.
L’exblaugrana Arjona, al Sícoris
El nou Barça Senseit
Paco Arjona ha comentat com veu el nou equip: “El Barça ha d’anar pujant qualitat per continuar amb el projecte. I aquest any m’ha tocat a mi deixar el club. Ara segur que comença una etapa molt important per al Barça.”

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana