FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.07.2007 13:30

“Tenim una bona plantilla, ara cal fer un bon equip”

Cristina Collado


Sis són els nous fitxatges del Barça Senseit. Jugadors d’experiència i de renom. El tècnic Marc Carmona, però, demana cautela, ja que recorda que tot i haver configurat una bona plantilla, “ara cal fer un bon equip”.


A falta de deu dies perquè comenci la pretemporada, el Barça Senseit ja ha tancat la plantilla. Sis són els nous jugadors. Els porters Cristian i Paco Sedano, el tanca PC, l’ala Justo Cáceres, i els pivots Fernandao i Igor configuren part de la nova fisonomia del Barça Senseit.

L’entrenador Marc Carmona assegura que el cos tècnic “està content perquè tenim una plantilla d’una qualitat superior a l’any passat, i així ens podem marcar objectius més ambiciosos. És una plantilla de qualitat perquè Hem aconseguit el què volíem que era tenir dos jugadors per posició de gairebé la mateixa qualitat.” Objectius més ambiciosos com acabar entre els vuit primers classificats i poder jugar, així, per tots els títols.

Fer un bon equip costa

Són, sens dubte, jugadors de renom dins del futbol sala estatal, i amb molta experiència a l’alta competició. Però això no vol dir que puguin configurar a l’instant, un bon equip. Cal treballar dur des del primer moment perquè així sigui: “La història recent del futbol sala està plena d’exemples de grans plantilles que no han aconseguit l’objectiu de ser grans equips. Per això no podem caure en l’error de pensar que ja ho tenim tot fet. Els equips com l’Interviú o el Pozo, guanyen perquè tenen grans plantilles i equips. Hem de treballar força perquè sempre costa fer un bon equip. Quan els jugadors tenen qualitat és més fàcil, però tot i això requereix temps.”

Caràcter dins la pista

RIMG0018.jpgMés enllà de les característiques tècniques de cada jugador, una de les qualitats comunes a la majoria dels nous és el seu tarannà dins la pista. El caràcter guanyador i de lideratge de moltes de les noves incorporacions donarà molta seguretat a l’equip: “No només hem fitxat talent sinó també caràcter. PC, Fernandao, o els porters mateixos, són jugadors que tenen molt caràcter sobre la pista.”

La definició del ‘míster’

Cristian: “És un porter que malgrat la seva joventut porta molts anys jugant al més alt nivell. És una aposta de present i de futur, ja que és un jugador tècnicament molt bo.”

Paco Sedano: “És un porter que juga molt bé tant amb el peu com amb la mà. A més, té un joc molt bo fora de l’àrea i això ens anirà molt bé.”

PC: “És un dels millors defensors del món. Era una peça que estàvem buscant, era un forat que havíem de tapar per marcar els pivots més especialistes. A més, PC és un jugador amb molt caràcter.”

Justo Cáceres: “És un excel·lent jugador d’equip. És esquerrà i també buscàvem això. És molt bo entre línies, bon passador i amb unes característiques de joc que s’adapten a la nostra idea. A més, té el plus que té gol.”

Fernandao: “És l’aposta ofensiva. Malgrat tenir només 26 anys porta tres estant entre els màxims golejadors de la lliga. No és un jugador de filigranes, però sí té molta força i instint golejador que el fa molt potent.”

Igor: “Té només 22 anys i en l’any i mig que porta a la lliga espanyola ens ha demostrat que quan acabi d’explotar serà un jugador extraordinari. En l’u contra u és molt potent i desequilibrant. A més, té molta anticipació. És una aposta de present i, sobretot de futur.”
“Tenim una bona plantilla, ara cal fer un bon equip”
El 6 d’agost comença la pretemporada
Aquests nous sis jugadors es retrobaran amb els seus futurs companys a partir del 6 d’agost. Aquell dilluns estan citats tots a les instal·lacions del FC Barcelona per passar la pertinent revisió mèdica abans de començar a entrenar. A partir d’aquell moment començarà el nou i apassionant camí del nou Barça Senseit.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana