FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

13.07.2007 14:03

Fran Serrano, un fix que renova

Cristina Collado


El FC Barcelona ha renovat Fran Serrano per una temporada més, fins al juny del 2009. Serrano ha estat un fix dins l’esquema de Carmona, i espera seguir sent-ho ara que l’equip s’ha reforçat “per estar entre els primers”.


Enmig de tantes altes i baixes, hi ha un jugador de futbol sala que manté viva la confiança del cos tècnic. Es tracta de Francisco Serrano, que ha arribat a un acord amb el club per a l’ampliació del seu contracte per una temporada més. Serrano va fitxar pel Barça durant el mercat d’hivern de la temporada 2003-04, i tenia contracte fins al juny de la pròxima campanya. Ara, amb la millora i renovació d’aquest contracte, estarà vinculat al club fins al juny del 2009.

Estar entre els primers

Fran Serrano ha assegurat a fcbarcelona.cat: “Estic molt content. El que jo volia era renovar. No ha estat gaire complicada la negociació, perquè ells estaven contents amb la meva feina i jo també estava molt a gust aquí.” Qüestionat sobre la nova cara d’aquest Barça Senseit, amb les cinc noves incorporacions, Serrano sentencia que “s’està fent un equip amb expectatives d’estar entre els primers classificats. S’han fet molt bons fitxatges, un per cada posició, i amb trajectòries contrastades”.

Trajectòria a l’elit

_DSC6867.jpgFran Serrano va néixer a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) el 13 de març del 1977. Els seus inicis en el futbol sala van arribar de la mà de l’Industrias García, equip on va coincidir amb el seu actual entrenador, en Marc Carmona. Després de destacar amb el Caja Segòvia, el Miró Martorell i el DKV Seguros Saragossa, Serrano va recalar en el FC Barcelona al febrer del 2004. Va ser una peça clau en l’ascens de categoria de l’equip, i en aquesta temporada a Honor, ha estat un dels puntals del conjunt de Carmona.

28 partits de titular

Aquesta temporada Fran ha estat un dels jugadors més utilitzats per Marc Carmona. El ‘9’ blaugrana ha estat titular en 28 de les 30 jornades de Lliga, i en un altre va començar el partit a la banqueta. Els seus números han estat cinc gols i quatre targetes grogues. Amb l’arribada d’aquests cinc jugadors, l’equip s’assegura una banqueta de qualitat, però alhora augmenta la competència per estar en el cinc ideal. Serrano assegura que ell continuarà treballant igual per guanyar-se el lloc: “Tots partim des del mateix punt de sortida. Jo haig de retornar la confiança que el cos tècnic ha posat en mi, i per això seguiré treballant molt dur. Tothom vol ser titular.”
Fran Serrano, un fix que renova
Ja coneix dos dels nous jugadors
Fran Serrano ja ha compartit vestuari amb dos dels seus futurs companys a Can Barça. Es tracta de Justo Cáceres, amb qui va coincidir al DKV Seguros Saragossa, i de PC, amb qui va defensar els colors del Martorell. De l’ala toledà, Serrano destaca que “és un tros de jugador. Té molta mobilitat, és un jugador molt ofensiu que fa treballar l’equip. A més, té gol.”

Pel que fa al tanca brasiler, Fran Serrano afirma que “és un magnífic tanca. En la seva posició hi ha pocs com ell. Dóna molta seguretat al darrere”.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana