FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.07.2007 18:58

Cristian, nou reforç sota els tres pals

Cristina Collado


Cristian Domínguez serà porter del Barça Senseit durant les pròximes quatre temporades, segons l’acord a què han arribat amb el club. L’ha motivat el projecte que hi ha el club, que qualifica d’“ambiciós”.


És el cinquè reforç de la temporada. Cristian Domínguez ha arribat a un acord amb el FC Barcelona Senseit per a la seva incorporació durant les pròximes quatre temporades. Juntament amb Paco Sedano seran els dos jugadors que defensaran la porteria blaugrana. El jugador madrileny, que lluirà el dorsal 1 a la samarreta, assegura que “vinc amb molta il·lusió”.

Projecte ambiciós

qm3d9637.jpgEl que més l’ha motivat per entrar a formar part del Barça Senseit és el projecte que hi ha previst: “És un projecte ambiciós. Estan fent un equip per aconseguir títols començant des de baix, i aquesta era la meva il•lusió, anar de mica en mica per poder aconseguir títols. És un projecte amb gent jove i implicada. Vull agrair a Marc Carmona que s’hagi recordat de mi; estic encantat de ser aquí.”

Al club blaugrana espera aportar-hi sobretot treball per assolir èxits: “Vull fer el meu treball de manera humil com ho he fet fins ara i aportar el meu granet de sorra a la porteria. Treball i sacrifici, que és el meu lema.”

Il·lusió, treball i esforç

La imatge més immediata d’aquest projecte són les noves incorporacions. Cristian s’afegeix a la llista de Paco Sedano, Justo Cáceres, PC i Fernandao. Amb aquesta plantilla, el nou porter blaugrana creu que es pot aspirar a molt, però mantenint els peus a terra: qm3d9633.jpg“Hem de marcar-nos objectius a curt i mig termini, com poder quedar entre els vuit primers. Més endavant tampoc podem descartar que podem aconseguir algun títol, però primer hem de tenir els peus a terra. Estem fent un bon equip, i amb il•lusió, treball i esforç hem d’intentar aconseguir els millors resultats per a l’equip.”

Titular a Cartagena

Cristian Domínguez va néixer a Madrid el 27 d’agost del 1982. Amb 16 anys va entrar a formar part de la disciplina del Leganés, on s’hi va estar dues temporades abans de recalar al Caja Segòvia. A la campanya 2003-04 va fitxar pel Polaris World Cartagena, on va madurar com a jugador i es va convertir en una peça clau de l’equip. Aquesta darrera campanya, Cristian ha estat el porter titular en 25 de les 30 jornades de Lliga regular. I precisament, el seu equip ha estat el segon menys golejat de la competició. Només 83 gols ha encaixat la porteria del Cartagena en la campanya passada.

Sortida forçada

RIMG0037.jpgLa retirada de l’espònsor per part del Polaris World al club de Cartagena ha forçat la sortida de Cristian de l’equip. Tot i que no era la idea que tenia ell fixada, afronta amb il·lusió la nova etapa que se li presenta: “Tenia un contracte de quatre anys i no esperava sortir, sinó que esperava complir el meu contracte perquè quan signo alguna cosa, ho compleixo fins a l’últim moment. Ha estat una marxa forçada però estic molt il•lusionat amb la nova etapa. Quan em va cridar el Barça no m’ho vaig pensar gaire.”

La seva trajectòria

- Leganés (1998-00)
- Caja Segòvia (2000-03)
- Polaris World Cartagena (2003-07)
Cristian, nou reforç sota els tres pals

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Adéu a Paco Arjona
La incorporació de Cristian i Pado Sedano ha generat l’adéu de Paco Arjona, fins ara porter del Barça Senseit. Arjona va arribar al club a la temporada 2001-02 procedent del Martorell. Des d’aleshores es va convertir en una peça molt important de l’equip, i va contribuir a l’ascens de categoria la temporada 2005-06. Aquesta última temporada ha compartit protagonisme sota els tres pals amb Fran Romero, que també ha deixat el club.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana