FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

07.07.2007 16:09

Un reforç per posició

Cristina Collado


El Barça Senseit ja ha fet efectius quatre fitxatges, un per cada posició. El porter Paco Sedano, el tanca PC, l’ala Justo Cáceres i el pivot Fernandao són les cares que configuren aquest nou equip de futbol sala.


El Barça Senseit vol aspirar a tot la pròxima temporada. I mostra d’això són els canvis que s’estan efectuant a la plantilla. De moment, el cos tècnic ha fet oficial quatre fitxatges, un per cada posició, per tenir sempre garanties de canvi a la banqueta. El segon entrenador blaugrana, Santi Gea, ha detallat a Barça TV quines són les principals característiques tècniques de cadascú d’aquests jugadors:

Paco Sedano (porter)

“És un porter molt regular. En situacions d’u contra u és molt bo. A part, té una sacada de pilota molt bona i controla molt bé quan surt fora de l’àrea. A més, Paco té molta experiència, ha jugat molt amb la selecció espanyola i ja porta molts anys a Divisió d’Honor, on gairebé sempre ha estat titular.”

PC (tanca)

PC.jpg“A nivell defensiu és dels millors jugadors del món. Té molta experiència i molt esperit guanyador. A més, dins del vestuari sempre intenta que hi hagi bon rotllo. Així doncs, no només és un bon jugador dins de la pista sinó també fora. És com aquells centrals del futbol, que ordenen i manen des del darrera, molt complet a nivell defensiu. Ofensivament, no és tan decisiu quant a gols, però té molta visió de joc i sap treure molt bé la pilota des del darrera. Juga fàcil i sap llegir molt bé els partits.”

Justo Cáceres (ala)

“És el primer esquerrà que tenim en molts anys. És molt important tenir a un jugador esquerrà per segons quins atacs posicionals. És un jugador molt complet. És un gran defensor i alhora té molta projecció a l’atac. No para de moure’s i, a més, té gol. Aquest any ha fet 25 gols. És un jugador molt sacrificat.”

Fernandao (pívot)

“Actualment és el pivot més efectiu de tota la Lliga. Juga molt bé d’esquenes a porteria i també ho sap fer molt bé des de la banda. És un pivot molt mòbil. Fort físicament i amb molt gol, alhora que també és generós.”
Fernandao, durant un partit contra el Barça Senseit. Fotos: FUTSAL MAGAZINE Pivo!
Fernandao, durant un partit contra el Barça Senseit. Fotos: FUTSAL MAGAZINE Pivo!
Variacions el cinc inicial
Amb l’arribada d’aquests quatre jugadors variarà segur el quintet titular. Al llarg de la passada temporada el cinc inicial més utilitzat per Marc Carmona ha estat Paco Arjona, Dani Fernández, Fran Serrano, Javi Rodríguez, i Pedrinho o Rafa Muñoz en la posició més avançada d’atac.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana