FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

05.07.2007 21:16

Fernandao, pólvora per al Barça Senseit

Cristina Collado


El pivot Fernandao ha fitxat pel Barça Senseit per a les pròximes quatre temporades. El jugador brasiler és una garantia de cada a porteria però per sobre del gol assegura que aportarà molt treball. “Fernandao és treball”, sentencia.


Fernando Maciel Goncalves, més conegut com Fernandao, és un nom que segur que ja sona entre els aficionats del futbol sala. I ara sonarà encara més. El pivot brasiler i el FC Barcelona Senseit han arribat a un acord per a la seva incorporació durant les pròximes quatre temporades. El conjunt blaugrana, doncs, suma ja el seu quart fitxatge després de les incorporacions de PC, Paco Sedano i Justo Cáceres.

Fernandao ha passat aquest dijous per les instal·lacions del club i pert signar el contracte que l’uneix ja amb l’entitat blaugrana. En les seves primeres declaracions com a jugador del Barça Senseit, Fernandao ha assegurat a Barça TV i fcbarcelona.cat que “venir al Barça és un somni per a qualsevol jugador. El mateix nom del Barça ja ho diu tot. No he tingut cap dubte a l’hora de venir aquí ni la meva família tampoc.”

Ja coneix Catalunya

RIMG0012.jpgFernandao és un pivot de 26 que ha jugat pràcticament tota la seva carrera esportiva al Brasil. El salt a la lliga espanyola el va fer de la mà del Martorell, ara descendit a Primera Nacional, on va fitxar a la temporada 2004-05. En aquestes dues campanyes va guanyar dues Copes de Catalunya i va ser el màxim golejador a la 2005-06 amb 51 dianes. De la seva etapa a Barcelona, Fernandao es va enganxar a la ciutat, i fins i tot estant al Playas venia: “M’encanta Barcelona”, reconeix.

La meitat de gols que el Barça

La passada temporada va marxar fins al Playas de Castelló, i ha estat a punt de tornar a ser el màxim golejador la present campanya, amb 38 gols, només un menys que Schumacher, el ‘pitxitxi’ amb 39. Ara vestit amb la samarreta blaugrana, espera marcar gols, encara que, ara per ara, no creu que sigui el més important: “Vull treballar al màxim i donar-ho tot en els partits. Fernandao és treball, els gols surten automàticament.”
Fernandao, pólvora per al Barça Senseit

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La seva trajectòria
GM Sao Paulo (2000)
Ulbra (2001)
Malwee (2001)
Vasco de Rio (2001)
Banespa (2002)
Toledo (2002)
Sao Miguel (2003)
Joinville (2004)
Martorell 2004-06
Playas 2006-07

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana