FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

02.07.2007 18:10

L’exblaugrana Claudinho continuarà a la Lliga espanyola

Cristina Collado


El tanca Claudinho ha fitxat pel Gestesa Guadalajara per a la pròxima temporada. El jugador brasiler va fitxar pel Barça el desembre passat substituint el lesionat Chico i al juny ha quedat lliure.


Va arribar en el mercat d’hivern al FC Barcelona amb una clara missió: substituir el lesionat Chico. Claudio de Jesús Ribeiro, conegut com Claudinho, va complir el seu paper al Barça fins que el seu compatriota va superar la lesió al genoll. Chico es va recuperar tot just per disputar l’última competició de la temporada, la Copa Catalunya, i estarà a punt per començar al cent per cent la pròxima temporada. El Barça Senseit, doncs, ha prescindit dels serveis de Claudinho, que va finalitzar contracte amb el club blaugrana al juny.

El Gestesa, el seu destí

Claudinho, que abans de recalar al Barça jugava al TTG rus, continuarà jugant a la Lliga espanyola després que el Gestesa Guadalajara l’hagi fitxat per a la pròxima temporada. Recordem que el conjunt castellonenc ha pogut finalment mantenir-se a Divisió d’Honor després de partir força i d’haver de disputar la promoció de descens, on es va imposar ‘in extremis’ al Marfil Santa Coloma en el cinquè i decisiu partit.

La baixa del tanca Edigleuson ha obligat l’equip dirigit per Joao Carlos Barbosa a buscar un jugador que doni seguretat al darrere. I l’escollit ha estat l’exblaugrana Claudinho.
L’exblaugrana Claudinho continuarà a la Lliga espanyola

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana