FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

29.06.2008 17:31

El treball del Marfil, molt bo

www.fcbarcelona.cat


L’entrenador del Barça Senseit, Marc Carmona, s’ha mostrat molt content per l’ascens del Marfil Santa Coloma a la pròxima edició de la Divisió d’honor. “Penso que és un dels bressols del futbol sala que hi ha a Espanya”, ha assegurat.


La Divisió d’Honor comptarà amb el Marfil Santa Coloma i el Pinto per a la propera temporada. L’entrenador del primer equip de futbol sala del Barça, Marc Carmona, ha volgut expressar la satisfacció per l’ascens del Marfil ja que aquest fet suposarà que hi hagi un equip català més a la màxima categoria. “El treball dels jugadors i del cos tècnic del Marfil ha estat molt bo”, ha assenyalat Carmona.

El tècnic també s’ha recordat del president del Marfil, Vicenç Garcia, que “és un home que ha fet molt per aquest esport a Catalunya” i espera que les institucions de Santa Coloma de Gramenet reconeguin la importància del futbol sala a la ciutat.

Quatre temporades al Marfil

Carmona va estar al Marfil durant quatre anys (2000-2004) i guarda un bon record d’aquella època. Tot i això, “a nivell de jugadors ja no queda pràcticament ningú després del descens de fa temporades, ja que el president ha volgut fer un projecte nou, inclòs el tècnic i la plantilla”, ha sentenciat el blaugrana.

Foto: LNFS.es
Foto: LNFS.es
El debut del Pinto
L’equip madrileny Pinto jugarà per primera vegada a la màxima categoria. Carmona ha admès que Madrid s’ha consolidat com “la comunitat capdavantera amb el tema de futbol sala” en tant que hi ha molts equips de la mateixa zona que estan a la Divisió d’Honor.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana