FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Sala

27.06.2008 14:21

Interviú-Barça, segon partit líder d’audiència

Cristina Collado


La LNFS ha fet públic els seus números quant a audiència aquesta temporada. Després de la final de la Copa d’Espanya, el partit de Lliga entre l’Interviú Fadesa i el Barça Senseit ha estat el segon partit més vist.


L’Interviú Fadesa – FC Barcelona Senseit del 23 de desembre del 2007 és el segon partit més vist dels que ha produït la Lliga Nacional de Futbol Sala aquesta temporada, un total de 155 partits. És una mostra, doncs, del poder d’atracció que tenen equips com el Barça Senseit. Aquell partit el van seguir per televisió 420.000 espectadors,a amb un ‘share’ de 3,5%. Tot i ser la segona temporada a la màxima categoria, l’equip de Marc Carmona ja atrau l’audiència, després de situar-se entre els millors equips de futbol sala estatal.

Per davant de l’Intercontinental

El partit més vist va ser la final de Copa, entre ElPozo Múrcia i el Móstoles 2008, amb un pic d’audiència de 635.000 espectadors i un ‘share’ del 4,6%. Al partit entre blaugranes i madrilenys el va seguir en interès la final de la Copa Intercontinental entre Interviú Fadesa i el Malwee brasiler amb 415.000 espectadors i un 3,4% de quota de pantalla.

Barça TV, també amb el futbol sala

De l’interès pel futbol sala també se n’ha fet ressò Barça TV. La televisió blaugrana ha retransmès aquesta temporada setze partits del Barça Senseit a la Lliga, tant en directe des del Palau Blaugrana com en diferit, des de les pistes dels seus rivals. I és que la secció de futbol sala culer desperta cada dia més expectació.
Foto: lnfs.es
Foto: lnfs.es

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana