FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

26.06.2008 12:02

Marfil i Pinto, nous equips d’Honor

Cristina Collado


El Marfil Santa Coloma i el Pinto ja són equips de Divisió d’Honor. Tots dos han saldat l’última eliminatòria d’ascens en només dos partits. Ja són quatre, doncs, els equips ascendits, tot i que encara queda per definir el nombre d’equips d’Honor.


La pròxima edició de la Divisió d’Honor ja té dos nous inquilins. Es tracta del Marfil Santa Coloma i del Pinto, que dimecres al vespre van aconseguir l’ascens a la màxima categoria. Els altres dos ascendits són el Fisiomedia Manacor i el Tien 21 Tres Cantos, que van acabar primers de les seves Lligues i que, per tant, van aconseguir l’ascens directe a la Divisió d’Honor.

Una Lliga amb 18 equips?

Per tant, són quatre els equips que han aconseguit l’ascens a l’elit del futbol sala, mentre que només han descendit dos, el DKV Seguros Saragossa i el Leis Pontevedra. Per tant, la pròxima Lliga d’Honor estaria composta per divuit equips, tal com es va aprovar en l’última assemblea de la LNFS. Encara, però, no està confirmat que així pugui ser, ja que hi ha alguns equips que han renunciat a la seva plaça a Honor per problemes econòmics, com és el cas de l’ Armiñana València .

El Marfil torna després de tres anys

El Marfil Santa Coloma va superar en el segon partit de l’última eliminatòria d’ascens l’Obras y Estructuras RAM per un ajustat 5-4. Amb aquest ascens, el Marfil Santa Coloma torna a l’elit després de tres anys a la Divisió de Plata. Els colomencs van baixar de categoria la temporada 2004/05. Des d’aleshores ha jugat sempre el play-off d’ascens de categoria, però no ha estat fins al tercer intent que han aconseguit el somiat ascens. A les files del conjunt dirigit per Padú hi juguen tres exblaugranes. Es tracta de David Herráiz, Rubén González i Guillermo Ferrándiz.

El Pinto, novell a Honor

Pel que fa al conjunt madrileny, també es va imposar en el segon partit, en el seu cas a l’Intersa Ibi per 1 gol a 5. Aquesta ha estat la primera participació en un play-off d’ascens a la Divisió d’Honor. L’equip de Juanlu, doncs, jugarà per primera vegada a la màxima categoria.
Marfil i Pinto, nous equips d’Honor
L’11 de juliol, l’Assemblea
El divendres 11 de juliol està prevista una nova Assemblea de la LNFS. Aleshores s’acabarà de decidir quants equips compondran finalment la Divisió d’Honor. En aquella reunió es sortejarà alhora el calendari de la temporada 2008/09.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana