FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

25.06.2008 11:41

PC: un any de blaugrana

Cristina Collado


Avui es compleix un any de l’arribada del tanca brasiler PC al FC Barcelona Senseit. Com era previst, ha estat una peça clau de l’equip. Ha jugat tots els partits de Lliga i ha marcat dotze gols.


L’arribada de PC al FC Barcelona Senseit va ser molt esperada tant pel jugador com pel club blaugrana. Potser per això, la seva adaptació va ser molt bona des del primer moment. Es va integrar ràpidament a l’equip, on hi tenia antics companys i compatriotes. De seguida es va convertir en una referència dins del vestuari.

Frame_Entrevista_1.jpgEls seus inicis amb el Barça, però, no van ser del tot bons, ja que una elongació al recte anterior de la cuixa dreta el va apartar d’alguns partits de la pretemporada. Però PC es va recuperar a temps per començar la Lliga a ple rendiment.

Present a tots els partits

Des d’aleshores no s’ha perdut ni un partit de Lliga. PC, juntament amb el capità Javi Rodríguez, han estat els dos únics jugadors que han jugat tots els partits de Lliga. El tanca brasiler ha estat titular en 25 partits de Lliga, i ha sortit de substitut en els nou restants. Tant PC com Javi són els jugadors amb més experiència de la plantilla i dues de les peces clau de l’esquema de Marc Carmona.

Dotze gols

QM3D1947.jpgPC ocupa la posició de tanca. La seva tasca en defensa és bàsica per al bon funcionament del Barça Senseit. Alhora, però, també ha estat important el seu paper en la vessant ofensiva. PC ha marcat 12 gols amb el Barça Senseit. Es va estrenar en la tercera jornada de la Divisió d’Honor, a la pista del Tuco Muebles, marcant dos gols. En els quatre partits següents també va marcar. Un gol al DKV, al Benicarló i al Carnicer, i dues dianes al Lobelle el van convertir en un dels màxims golejadors en el primer tram de la temporada. Als play-off també ha tingut sort de cara a porteria. Va marcar en el segon partit de quarts de final contra el Benicarló, i en el primer de semifinals a la pista de l'Interviú Fadesa.
PC: un any de blaugrana
La mitjana de minuts
La mitjana de minuts jugats per PC és força bona. El tanca brasiler ha jugat una mitjana de 25,7 minuts en partits de Lliga regular. Una mitjana que s’ha vist incrementada en els partits de play-off, quan ha estat de 27,5 minuts.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana