FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

12.06.2008 14:51

Carmona: “Encara tenim marge de millora”

www.fcbarcelona.cat


L’entrenador del Barça Senseit, Marc Carmona, està treballant perquè l’equip de futbol sala continuï pujant de nivell en el futur. El tècnic blaugrana ha fet balanç de la temporada al "Zona Mixta" de Barça TV satisfet del salt que ha fet l’equip.


Marc Carmona ha fet balanç al programa "Zona Mixta" de Barça TV de com ha anat la temporada al Barça Senseit. “Hem estat una mica irregulars. Potser vam començar massa bé i això ens va costar digerir-ho una mica. Però acabar jugant les semifinals contra el que al final ha estat el campió penso que ho hauríem firmat a principi de temporada”, opina el tècnic blaugrana, que també recorda que no es van classificar per a la Copa: “Això ho portarem a dins fins que ens hi puguem classificar l’any que ve”.

Mirant cap al futur

Carmona mira més enllà, sobretot tenint en compte que és el segon any que estan a la màxima categoria: “L’equip fa dos anys estava a Divisió de Plata i penso que en dos anys el camí que hem recorregut està molt bé. Sempre, en aquest club, l’aspiració de fer-ho millor va afegida. El creixement està dins els paràmetres previstos, però encara tenim marge de millora”.

QM3D2085.jpgEl tècnic blaugrana apuja el llistó per a la temporada que ve. “Aquest any hem estat divuit jornades entre els vuit primers i l’any que ve hem d’estar-hi les trenta. Entenc que la classificació per a la Copa i el play-off hem d’aconseguir-la amb menys patiment. Això voldria dir que realment estem consolidats entre els millors”, declara Carmona.

L’èxit, el Palau

La gran victòria per a la secció de futbol sala ha estat l’assistència de públic, amb entrades que han superat els 5.000 espectadors. Per Carmona “el paper del Palau en el futbol sala és un dels grans èxits i una bona mostra que l’aposta d’aquesta directiva per aquest esport és un encert, perquè en molt poc temps ens hem posat a l’alçada d’altres seccions amb més història d’aquest club”.

Pendent dels fitxatges

En plena planificació de la pròxima temporada, Marc Carmona ha parlat del primer fitxatge que ha fet la secció, Saad Assis: “Estem molt contents perquè era la primera opció per a nosaltres i a vegades no passa que puguis fitxar la prioritat. Buscàvem un esquerrà. És un jugador extraordinari tècnicament, molt complet”.

El tècnic blaugrana ha explicat que l’equip tenia mancança de jugadors esquerrans i que l’objectiu pel que fa a fitxatges passa per buscar més esquerrans per tenir-ne fins a tres.

Carmona: “Encara tenim marge de millora”
Pròxima temporada, atípica
La temporada 2008/09 serà diferent per al Barça Senseit per la disputa del Mundial al Brasil entre el 30 de setembre i el 19 d’octubre. “Ens obliga a fer un inici de Lliga estressant amb cinc partits en catorze dies, per després aturar-nos sis setmanes. Per a la preparació no és agradable, ens quedarem amb poca gent. Intentarem encertar amb la planificació”, assumeix Carmona.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana