FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

11.06.2008 12:07

El 28 de juliol comença la pretemporada

Cristina Collado


La pretemporada de futbol sala ja es comença a definir. L’equip reprendrà l’activitat el dilluns 28 de juliol, quan comenci la pretemporada. La Lliga està previst que s’iniciï l’última setmana d’agost.


En un mes i mig tornarà l’activitat a la secció de futbol sala. El Barça Senseit està convocat per al dia 28 de juliol per començar la pretemporada. La primera setmana està previst que l’equip es quedi a Barcelona, i a partir del 4 d’agost, l’equip marxaria al Muntanyà per continuar amb la pretemporada. Al llarg d’aquest període es planificaran partits amistosos que encara no estan definits.

La Lliga, l’última d’agost

La Lliga de Divisió d’Honor començarà l’última setmana d’agost, molt probablement el dimarts dia 26 d’agost. Encara està per decidir si abans de la concentració de la selecció espanyola, prevista per a l’11 de setembre, es jugaran quatre o cinc partits de Lliga.
El 28 de juliol comença la pretemporada
Dues aturades importants
El calendari 2008/09 patirà dues aturades importants a causa de les competicions internacionals. Primer, el Mundial del Brasil, que es juga del 29 de setembre al 19 d’octubre, i després, la fase de classificació per a l’Europeu d’Hongria, que es disputarà al mes de març.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana